Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szűz pasikat lenézik a csajok?
Figyelt kérdés
Nem volt még barátnőm, és folyton kívánom a szexet. Sportos, normális, átlagos magasságú srác vagyok, de a párkapcsolatokkal sosincs szerencsém. Már arra is gondoltam, hogy a rosszlányokra befizessek egy menetet.2018. máj. 30. 12:39
11/14 anonim válasza:
Nem nèzem le csak ha mackós és alacsony is mellè! Tehàt ha lúzer! Azèrt 25 éves korodig ajánlott valamit elèrned. A prosti nem megoldás, az szànalmas!
12/14 anonim válasza:
Meg lehet, hogy csak én vagyok valami marslakó, de én anno nem úgy voltam vele, meg most sem ilyen vagyok, hogy el akarom veszteni. Csak hagyja magát már valaki. Ezt arra írom, hogy ne hozza fel senki azt, hogy meg kell találni azt akit ez nem zavar! Mert nem bármelyik lányt keresem aki majd hajlandó lesz velem lefeküdni, hanem keresek egy lányt aki érdekel és tetszik. Szeretnék vele lenni és majd valamikor vele megtörténik. De ha a lányok zömét ezt taszítja, akkor elég valószínű, hogy aki engem érdekelne, akkor pont ő is bele fog ebbe esni. Gondoljatok már bele, ha van egy tényleg normális rendes srác akkor jó esetben is 1 évben csak néhány lánnyal fog találkozni akihez közelebb kerülhetne! Azok pont elutasítják majd egy szint után a közeledését emiatt. Az egy dolog, hogy már 4-5 ilyen nagyon megviselheti az embert, de közben még eltelt 1-2 év is. Vagy tényleg az a megoldás szerintetek, hogy próbálkozzon folyamatosan minden szembejövő lánynál le lelketlenül, míg valakivel egyszer csak nem sikerül? Az miben jobb mint ha örömlányhoz menne?
13/14 anonim válasza:
Nekem spec csak a szuzek jonnek be. Szoval nem gaz, sot...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!