Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szűz pasikat lenézik a csajok?
A mai lányok egy része valahol lenézne miatta szerintem. A másik fele meg nem nézne le, de akkor se akarna veled kezdeni. Nagyon kevesen lehetnek azok, akinek nem lenne vele problémája.
Mikor én voltam anno 21 éves szűz, akkor én nem szégyelltem egyáltalán. Ha kicsit fesztelenül hosszabban beszélgettem bárkivel és ilyesmire terelődött a szó, akkor habozás nélkül mondtam. Akkoriban még be is jött a lányoknak. Akivel elvesztettem, kezdetektől fogva tudta, még mielőtt látóhatárba került volna, hogy mi összejövünk. Bár nem hitte el szerintem 100%-ban, hogy az vagyok, még utána se. Nem tudom miért kételkedett benne amit mondtam.
A lényeg, hogy régen ez sok lánynak még tetszett is, hogy nem feküdt össze mindenkivel az illető és talán megbízhatóbb. Meg az is lehetett benne, hogy büszkeséggel tölti el őket, hogy ők lehetnek az elsők.
22 éves voltam amikor én is elvesztettem. Kvázi magam is lenézhetném akkor.
Nekem nem probléma.
Mert az sokkal jobb h prostival veszítetted el! 😁
Baromi vonzó!
Egyébként senkit nem érdekel a dolog. Ha van egy kapcsolatod, jól kijöttök a pároddal, megvan a kémia, nem fogja őt érdekelni h még nem voltál nővel.
Ez csak a ti fejetekben gond. És ha sokáig ezen kattogsz, mikor eljön az idő még felállni sem fog. Magadat paráztatod ezzel!
Ugyan olyan lényegtelen ez egy nőnek, mint a farok méret. Ez a "probléma" csak a ti fejetekben létezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!