Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 éves szűz pasikat lenézik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves szűz pasikat lenézik a csajok?

Figyelt kérdés
Nem volt még barátnőm, és folyton kívánom a szexet. Sportos, normális, átlagos magasságú srác vagyok, de a párkapcsolatokkal sosincs szerencsém. Már arra is gondoltam, hogy a rosszlányokra befizessek egy menetet.

2018. máj. 30. 12:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
csak a 23 éves szűz pasikat nézzük le.
2018. máj. 30. 12:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy kit néznek le?
2018. máj. 30. 12:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem tudod elfogadni ezt, cikinek tartod és azzal foglalkozol vajon mit szólnak majd hozzá. Ezt a hozzáállást felejtsd el mert ez a gondolkodás akkor is megmarad, ha már nem leszel szűz, csak éppen akkor más miatt érzed azt hogy lenéznek. Sose féld felvállalni magad, azt meg hogy szűz vagy nem kell az első találkozásnál megtudja.
2018. máj. 30. 12:48
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
De le ám
2018. máj. 30. 12:52
 5/14 anonim ***** válasza:

A mai lányok egy része valahol lenézne miatta szerintem. A másik fele meg nem nézne le, de akkor se akarna veled kezdeni. Nagyon kevesen lehetnek azok, akinek nem lenne vele problémája.

Mikor én voltam anno 21 éves szűz, akkor én nem szégyelltem egyáltalán. Ha kicsit fesztelenül hosszabban beszélgettem bárkivel és ilyesmire terelődött a szó, akkor habozás nélkül mondtam. Akkoriban még be is jött a lányoknak. Akivel elvesztettem, kezdetektől fogva tudta, még mielőtt látóhatárba került volna, hogy mi összejövünk. Bár nem hitte el szerintem 100%-ban, hogy az vagyok, még utána se. Nem tudom miért kételkedett benne amit mondtam.

A lényeg, hogy régen ez sok lánynak még tetszett is, hogy nem feküdt össze mindenkivel az illető és talán megbízhatóbb. Meg az is lehetett benne, hogy büszkeséggel tölti el őket, hogy ők lehetnek az elsők.

2018. máj. 30. 13:00
 6/14 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos le, tapasztalat. Barátnőivel a hátad mögött kinevetnek, elplyetkálják.
2018. máj. 30. 13:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

22 éves voltam amikor én is elvesztettem. Kvázi magam is lenézhetném akkor.

Nekem nem probléma.

2018. máj. 30. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Mert az sokkal jobb h prostival veszítetted el! 😁

Baromi vonzó!

Egyébként senkit nem érdekel a dolog. Ha van egy kapcsolatod, jól kijöttök a pároddal, megvan a kémia, nem fogja őt érdekelni h még nem voltál nővel.

Ez csak a ti fejetekben gond. És ha sokáig ezen kattogsz, mikor eljön az idő még felállni sem fog. Magadat paráztatod ezzel!

Ugyan olyan lényegtelen ez egy nőnek, mint a farok méret. Ez a "probléma" csak a ti fejetekben létezik

2018. máj. 30. 13:28
 9/14 anonim ***** válasza:
En azt neznem le inkabb akkor mar, aki prostival vesziti el. Nem azt, aki szuz.
2018. máj. 30. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem igaz utolsó. A farokméret hülyeséget itt is sokan leszólják, de a a szüzességgel kapcsolatban még itt is rengetegen írják, hogy soha nem kezdenének szűzzel. Sokkal-sokkal többen mint akik azt mondják, hogy nem gond. Valószínű te se vagy már az a nagyon fiatal és ezért mondod, vagy csak önbizalmat akarsz ébreszteni másokban. Én nem olyan régen vagyok itt fent, de hamar szemet szúrt a sok szűzfiús kérdés és én sajnálom őket. Legalábbis azt aki normálisnak tűnt amúgy. Erről kérdezgettem embereket ezen felbuzdulva és a nagy többség a fiatalok között az életben is mondja, hogy azért egyből 6 lépést hátra, ha nem is ejti az illetőt azonnal. Szóval tényleg nincs könnyű dolguk a mai fiataloknak akik még 20-as éveikben szüzek.
2018. máj. 30. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!