Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások nők is vannak úgy néha hogy egész nap a szexre kell gondolniuk?
Ma is egész nap arról fantáziáltam h orálozunk a barátommal és kielégítem.. és egész nap be vagyok gerjedve.
Más nőkkel is van így? Ez nálam már most több mint egy hete tart, van szex plusz napi 1-2 maszti..lehet köze ahhoz h nemrég esemény utánit kellett bevennem?
25/L
Szerintem az esemény utáninak inkább csökkentenie kellene a nemi vágyat a magas hormontartalom miatt.
Szerintem ez csak egy ilyen kis korszakod, velem is megesett, hogy pár hétig nagyon be voltam gerjedve, aztán vissza a normálisra. Bár szex mellett a napi 1-2 maszti valóban soknak tűnik, mondjuk ártani nem árthat.
A magas hormon tartalom épphogy megdobja a libidót.
Simán lehet, hogy emiatt vagy túltöltve...
Nekem mensi környékén szokott hasonló lenni.
Nekem is éppen egy ilyen időszakom van, borzalmasan idegesítő, elvonja a figyelmemet a feladataimról. :/ Lehet a peteéréstől, vagy azért, mert a mensi közeledik.
20/L
Én mindig is ilyen voltam, most is így vagyok..
Ha nincs barátom, akkor nem szexelek sokáig, nyilván magamat kényeztetem, de ha van, én is napi szinten igénylem a szexet, többször is. :D
Ennek csak örülni kell, nincs ezzel semmi baj. ;)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!