Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők 20-35, ti mit éreznétek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők 20-35, ti mit éreznétek, ha a párotok nem menne el egész este? Kudarc? Öröm, hogy biztos mehet egész este?

Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem szokott a párom elmenni esténként. És ha el is megy, mindig hazajön! :)
2018. máj. 2. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Nélkülem sehová sem megy
2018. máj. 2. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Nem szeretem az órás reszelést.. egy idő után fáj.

Olyan volt, hogy orállal nem tudott elélvezni, de ilyenkor ráültem, és megoldottuk :D

2018. máj. 2. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én imádom, ha sokáig tart a szex a párommal. Nekem nem fáj, és mivel nagyon jó érzés, ahogy ki be jár bennem, órákig el tudnám "viselni". Szerencsére az én párom sokáig el tudja húzni, de tudom mit kell tennem, hogy gyorsan elmenjen, ha úgy van.
2018. máj. 2. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Volt ilyen egyik előző kapcsolatomban anhol az volt a gond hogy aznap épp két nővel csalt meg.

22/L

2018. máj. 3. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:

nálam nagyon ritka, hogy nem megyek el, és olyankor persze ideges meg feszült vagyok és természetesen ilyenkor a párom magára veszi (mert meghíztam, mert csúnya vagyok, mert már nem kívánsz és hasonlók, pedig csak egyszerűen nem megy a stressz/munka miatt)

sokan magukra veszik

2018. máj. 3. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem kudarc lenne, ha sehogy nem tudnám elélveztetni...a maratoni meneteket amugy sem szeretem.
2018. máj. 3. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!