Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Erre csak ti tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Erre csak ti tudtok válaszolni / nők? Minél tobb valaszt varok

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy sokat gondolkodtam rajta hogy egy ferfi milyen képessegek birtokaban lehet megvonzobb egy no szamara ..vagy mar miutan osszejottek

Nos ferfi szemszogbol nezve ha a parunk tud ilyeneket csinalni az csak szexi lehet

[link]

Ez csak egy peldavideo erre viszont van tobb is

A lenyeg ott van

En ezt ferfikent irto dogosnek tartom

Ti minek orulnetek

A parotok miket tudna csinalni amivel lazba hozna?

Egyaltalan van ilyen?

Mert mondom megegyszer ferfi szemszogbol a nok fele egyszeru a megoldas

2018. máj. 23. 16:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez minden nőnél totál más. Ki kell tapasztalni, mi jön be annak, akivel együtt vagy. Engem pl nagyon beindít, ha itthon edz a barátom és látom ahogyan megfeszüpnek közben az izmai, ahogy izzad... utána mindig letámadom :D

de az is izgató, ahogyan főz :D az meg egyértelműen, ha határozottan megfog és ledob az ágyra vagy nekinyom a falnak.

ha tetszik valaki, akkor annak úgyis egy csomó cselekedete tetszik az embernek, nem kell túlkomplikàlni.

2018. jún. 5. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
A külső! Ha csak egy átlagos férfi vagy, ne is reménykedj. Ha nem ütöd meg a mércét az arc, a test, az izomzat, az öltözködés vonalon, akkor kuka. Ennyi voltál. A nők hajlamosak ezt kihagyni, ők ezen átlépnek, mert ez alap náluk. Amiket felsorolnak, az az álompasi egyéb tulajdonságai címszó alatt futnak. Az a baj, hogy a külsőnél már lassanként megugorhatatlanul magas a léc. Ki kell tűnnöd a sokaság közül. Ezért járnak a fiúk már 14 éves koruktól a konditerembe, azért cseszik szét az egészségüket a sok xar GMO kukorica alapú tömegnövelőkkel, transzport-rendszerekkel stb. Jó nagy vizes izom, tetoválás és máris ki van pipálva a beugró... Persze a konditerembe csakis az egészség és a sport miatt járnak...hogyne.
2018. jún. 5. 12:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát az utolsónak igaza van a 14 éves fiúkkal kapcsolatban...viszont mindenki maga dönti el hogy mivel tölti az idejét

Ez a lányoknal is megfigyelhető a fiuk elvarasaik miatt

Jarulekos veszteseg

Viszont eddig azt vettem ki az egeszbol hogy nagy elony ha hazias az ember.

De igazabol az hogy egy ferfitol pozitivum a fozes meg a takaritas meg hasonlok az a 20. szazad vegenek es 21.szazad hozadeka

Azzal magyarazhato hogy azelott altalaban a csaladon belul a ferfiak voltak a penzkeresok es a nok inteztek a haz koruli dolgokat.

Mostmar a megelhetes miatt a nok is valalnak munkat es a tehermentesites miatt jott be az h a ferfiak is vegeznek alapvetoen noi feladatokat( marmint regen azok voltak)

Na most ezzel nincs is olyan nagy baj hanem nekem azzal lennenek fenntartasaim ha mondjuk nekem ezekbol eleg sokat kellene csinalni

Egyszeruen nem ereznem magam ferfinak ...szamomra olyan lenne mint hogyha en hordanam a szoknyat

Meg hogy papucs lennek....na ez a masik

Nem akarok papucs lenni...de ha megfigyeled akkor mit csinalnak a papucsok?

Foznek mosnak vasalnak meg dolgoznak es olyan a hangjuk is mint vmi hereltnek

Vagy mitol lesz az ember papucs?

Ti hogy latjatok ezt?

Szerintetek nagyon ellenszenves egy no szamara amit leirtam?

2018. jún. 5. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem ellenszenves, hanem marhára kényelmes. Az tény, hogy a férfi megszűnik, és lesz helyette egy szolga. Szépen lassan elveszítik a szerepüket, és lesznek egy szürke, unalmas fazonok. Ilyenkor szűnik meg a szex, jönnek a panaszok mindkét oldalról... a többi meg már olvasható a gyk-en.
2018. jún. 6. 11:04
 15/17 anonim ***** válasza:

jesszus, ekkora baromságot :D attól nem lesz papucs egy férfi, hogy ő is beszáll a házimunkába. attól lesz papucs, ha nincs véleménye, folyton csak a nő kegyeit lesi, nincs saját meglátása, határozatlan, tesze-tosza...

elhiszem, hogy marha kényelmes lenne a nőkre hárítani a házimunka egészét (mert hát ki szereti az állandó főzést/takarítást/mosást stb...) azzal az indoklással, hogy "férfiatlan palucsnak" érzi magát a férfi. akit ilyesmi befolyásol, az tényleg éretlen és férfiatlan, és nem is tudnék felnézni a barátomra, hogy ha így állna a témához. 6 éve vagyunk együtt, együtt élünk és közösen vezetjük a háztartást. hagyományosan férfias ház körüli munkából mindig kevesebb van, mint a rutin mindennapi háztartási feladatokból, és ha egyszer mindkét fél dolgozik, hol fair, hogy az otthoni munka a nőre szakad? (az más tészta, ha valaki htb akar lenni, mondjuk nekem nagyon nem jönne be, ha ebből állna az életem)

2018. jún. 9. 03:25
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem keresem folyton a nő kegyeit , tehát nem takarítok, tehát nem vagyok papucs

Ámen

2018. jún. 10. 12:00
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös. Szerintem húzzunk egy vonalat. Vannak emberek akik alatta vannak, és vannak akik felette. A probléma akkor van, amikor az emberek a túloldalról választanak társat. Hmmm, és igen, ez nagyon jellemző manapság. A külső elkápráztat, de ami mögötte van az csak később kerül felszínre. Ha meg nem a külső dönt, akkor meg ott van a kisebbségi érzés hogy jajjj, egyedül maradok.

Szóval hidd el, hogy vannak férfiak, akiknek nem degradál a házimunka, de ha kedves párjuk a vonal alatt van, akkor könnyen válhat egy unalmas cseléddé a manus.

Hiszed vagy nem, a felelősségteljes párkapcsolathoz is fel kell nőni, a 20cm és a nagy cicik kevés hozzá. A gyermekvállalásról meg már ne is beszéljünk.

Amúgy a magyar társadalom is tele van defektes emberekkel úgy, hogy ezzel alig vannak tisztában.

2018. jún. 10. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!