Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan, aki tényleg innen vár releváns választ egy kérdésre, vagy teljesen úgy működik az oldal, mint egy trollbarlang?
én csak akkor vagyok itt, ha nagyon unatkozok :D
egyébként más kategóriákban vannak normális kérdések illetve válaszok is, néha itt is, de amúgy a szexualitás kész katasztrófa szerintem...
főleg, hogy ha írok valami választ is valahová és némelyik pasi egyből olyan üzeneteket ír, hogy atyaúristen...
Szerintem, ha értelmes kérdést tesz fel valaki, értelmesen megfogalmazva, akkor túlnyomó többségben értelmes válaszokat fog kapni (többségében, mert azért mindig lesznek olyanok, akik már kigombolt gatyával jönnek fel az oldalra és innentől kezdve csak azon pörögnek, hogy pin.át lássanak, vagy reklámozzák mennyire kanosak ...vagy éppenséggel mekkora nagy kanok. Illetve ott vannak a nemvicces, de mégis folyamatosan vicceskedni próbáló, trollnak sem nevezhető kis nyomik).
Okés, hülye kérdésnél, vagy ha meglátok megint egy farokméretre vonatkozó kérdést, akkor néha én is kissé trollkodósra veszem a figurát :D
Regebb jo hely volt. Amolyan eldugott sarok, ahol mindenki gatlasok nelkul megbeszelhette a vagyait, gondjait, partnert talalhatott stb.
Aztan nehany gyoker jol osszehangolt munkaval szetbarmolta. Kezdodott ugyebar a labfetises beteggel, aki honapokig rendszeresen ugyanazokat a kerdeseket tette fel. Aztan a soforos kerdesek, masszoros kerdesek stb. Na ekkor untam meg a banant, es gondolom sokan masok is. Mostanra mar csak a trollok maradtak, meg a 40 eves ketsegbeesett szuzek, meg a farokmeregetok.
Kar.
Lehet nevetni fogsz, de itt néha sokkal komolyabb párkapcsolati problémák merülnek fel, mint a párkapcsolatok hivatalos kategóriájába.
És rendre értelmesebb válaszokat is kap az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!