Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Erre csak ti tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Erre csak ti tudtok válaszolni / nők? Minél tobb valaszt varok

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy sokat gondolkodtam rajta hogy egy ferfi milyen képessegek birtokaban lehet megvonzobb egy no szamara ..vagy mar miutan osszejottek

Nos ferfi szemszogbol nezve ha a parunk tud ilyeneket csinalni az csak szexi lehet

[link]

Ez csak egy peldavideo erre viszont van tobb is

A lenyeg ott van

En ezt ferfikent irto dogosnek tartom

Ti minek orulnetek

A parotok miket tudna csinalni amivel lazba hozna?

Egyaltalan van ilyen?

Mert mondom megegyszer ferfi szemszogbol a nok fele egyszeru a megoldas

2018. máj. 23. 16:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Emeljen fel és kitartva a levegőben dugjon

Pl: nelson póz

2018. máj. 23. 16:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

A nők legfőbb erogén zónája az agya. Egy nő előtt úgy tudsz irtó dögös lenni, ha ott ingerled. Pár dolgot le lehet írni konkrétan, de erre nincs recept. Egyrészt kicsit változik minden nőnél, másrészt ezt meg kell tanulni, rá kell érezni sok gyakorlással.

Ha elég erős az érzelmi kapcsolat akkor a finom testi érintés jön be mindig. Simogatás, cirógatás ott ahol a legjobb nekik (mindenkinél más) és a lányok jó része csókmániás, egy csókcsatától teljesen beindulnak, de ez csak akkor működik ha már szerelmes beléd a lány.

Náluk nincs olyan univerzális megoldás mint nálunk, hogy pl. elkezded pörgetni a farkad mint Aurelio és akkor majd a nyakadba omlanak.

2018. máj. 23. 16:17
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Takaríts, főzz, moss. ;)
2018. máj. 23. 16:19
 4/17 A kérdező kommentje:

De mennyi ideig kellene a levegoben tartani es dugni?

Mert fel oraig valoszinuleg nem menne

2 perc meg gondolom keves

2018. máj. 23. 16:20
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
6perc azért na
2018. máj. 23. 17:01
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az is szexi, ha egy férfi megtanul értelmesem fogalmazni az anyanyelvén, használja a mondatvégi és közi írásjeleket, veszi a fáradságot arra, hogy bepötyögje az ékezeteket is, esetleg ha igénye van a helyesírásra, nah az vonzó szokott lenni.
2018. máj. 23. 19:35
 7/17 A kérdező kommentje:

:(

):

:(

):

En egy lusta diszno vagyok

Anya is megmondta

XD

De amugy komolyra forditva a szot engem erdekel hogyan lehet boldogga tenni egy not

En ezen szoktam gondolkodni is

Szerintem ez mar onmagaban egy jo pont mert legalabb erdekel mas ferfi meg leszarja...a lenyeg az h neki legyen magomlese es ÁMEN

És nem hiszem hogy ez a mondat lázba hoz mert ott vannak az ékezetek.

Ez a mondat miert mas?

Mert nincs ekezet?

Majd lesz ha hivatalos levelet irok

Ez itt a gyk

Erted??

A gyk

😂😂😂😂😂

2018. máj. 23. 20:53
 8/17 anonim ***** válasza:
9%
Barom.
2018. máj. 23. 23:10
 9/17 A kérdező kommentje:
😙
2018. máj. 23. 23:18
 10/17 anonim ***** válasza:
Én személy szerint attól jövök lázba,ha egy férfi öltönyben leül elém és keresztbe teszi a lábát. És van olyan nő, akinek ez semleges. Nincs olyan, hogy a nők mitől jönnek lázba, mi nők is külön emberek, külön személyiségek vagyunk. Ugyan úgy a férfiak sem ugyan attól jönnek lázba.
2018. jún. 5. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!