Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Adnátok nekem lányok pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok nekem lányok pár komoly választ az alábbi kérdésekre?

Figyelt kérdés

Ha adott egy vak fiú, aki ad a külsejére, jól öltözködik, sportol, teljesen úgy él mint a korabeliek, bulizik vidám stb.

Csak azért mert vak miért nem vagytok hajlandóak legalább szexelni vele? Lehet akár még jó is a szex vele, nem lehet tudni...

Azt megértem valahol, hogy egy komoly párkapcsolatot nem igazán egy vak pasival tudtok elképzelni, de csak egy kaland stb. annyi sem? Miért?

Köszi a válaszokat.

2018. márc. 28. 23:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
hogyan oltozkodik jol vakon?
2018. márc. 28. 23:46
 2/18 A kérdező kommentje:

Ez nem egy válasz... :D

Én igazi álaszokat várnék lányoktól.

2018. márc. 28. 23:56
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem lenne gond. Az sem hogy komoly kapcsolatot alakítsuk ki egy ilyen fiúval ( és nem sajnálatból vagy ilyesmi) de ha valóban szeretném engem ez a tényező cseppet sem izgatna :)
2018. márc. 29. 00:29
 4/18 A kérdező kommentje:
Azt írod, ha szeretnéd.... A szretetik el kell jutni, és pont ez, hogy még szexig sem jut el..
2018. márc. 29. 00:32
 5/18 anonim válasza:
57%

Ha vak vagy hogy olvasod el a válaszokat??

És az is érdekelne hogy és te hogy választasz ki egy nőt akár ,,szexre,,akár kapcsolatra?

Mert a hang,es az hogy letapogatod az arcát :D nekem nem sok lenne..

2018. márc. 29. 00:47
 6/18 anonim ***** válasza:
19%

Nem hajlandóak szexelni a vakokkal a lányok?

Miről beszélsz?

Azzal lehet a legjobban csajozbi ha van valanilyen testi fogyatékosságod, vagy mondjuk be vagy gipszelve, a lányok valamiért gerjednek erre.

2018. márc. 29. 02:23
 7/18 anonim ***** válasza:
46%
Testi fogyatékosságra buknak? A morbid elmebetegek.
2018. márc. 29. 03:45
 8/18 anonim ***** válasza:
32%

Vannak felolvaso programok ...

Es vannak olyan ami a beszed utan gepeli be amit mondasz.

Ket vak ferfit ismerek. Az egyik egy idosebb 45koruli pasi. O nem vonz mert idos, de neki mindig voltak baratnoi

A masik 24 eves o meg tul fiatal. Nagyon gatlasos meg soha egy lany kezet sem fogra meg. Beszelni is alig tud rola.

Szoval ha korben is okes akkor egy kaland belefer.

2018. márc. 29. 05:09
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
A legjobb példa erre Andrea Bocelli. Az ember mindig elegáns, nézd meg bármelyik fellépését, felesége családja van pedig vak.
2018. márc. 29. 05:24
 10/18 anonim ***** válasza:
86%

"nem vagytok hajlandóak legalább szexelni vele?"

Itt a gond, akkor ezek szerint a szex a lényeg. Részemről meg nem attól függene a dolog, nem azon dőlne el hogy vak vagy sem, de csak azért nem feküdnék le senkivel mert épp vak, vagy más hasonló baja van.

2018. márc. 29. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!