Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Adnátok nekem lányok pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok nekem lányok pár komoly választ az alábbi kérdésekre?

Figyelt kérdés

Ha adott egy vak fiú, aki ad a külsejére, jól öltözködik, sportol, teljesen úgy él mint a korabeliek, bulizik vidám stb.

Csak azért mert vak miért nem vagytok hajlandóak legalább szexelni vele? Lehet akár még jó is a szex vele, nem lehet tudni...

Azt megértem valahol, hogy egy komoly párkapcsolatot nem igazán egy vak pasival tudtok elképzelni, de csak egy kaland stb. annyi sem? Miért?

Köszi a válaszokat.

2018. márc. 28. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Annak se teszem szet a lábam minden ismeretség nelkul, aki nem vak.....
2018. márc. 29. 09:04
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Itt a hozzáállással van baj, nem azzal, ha valaki vak. Egy normális nő nem fekszik össze akárkivel. Ismerkedni kell előtte, és ha kölcsönös a vonzalom, szimpátia, tűz, stb, akkor jöhet a szex is. Ha értelmes, intelligens, kedves, stb, akkor nem érdekelne, hogy vak.
2018. márc. 29. 10:57
 13/18 A kérdező kommentje:

Jaj annyira imádom ezt a sok álszent, meg okoskodó hozzászólást. Tipikus magyar mentalitás, nem csalódtam bennetek! :D Tisztelet a pár kivételnek.

Minden hétvégén valami buliban vagyok és mindig találkozom a jelenséggel, a buta, nem előnyösebb külsővel rendelkező haverokra buknak rá a csajok a végén, pedig rendszerint én vonzom be őket.

Ahogy rájönnek, hogy vak vagyok lenézőek lesajnálóak lesznek jobb esetben. Bárhol máshol anno a suliban, a munkahelyeimen lenézést, lebecsülést tapasztalok.

Tudom, biztos az lesz, hogy mert biztos olyan vagyok aki ezt váltja ki, és nyilván megcáfolni nem tudom, hisz látatlanban nyilván ezt gondoljátok.

Ja és hogy azzal van a baj,hogy csak szexet akarok, hagyjuk már... :D :D :D Ilyen álszent baromságokkal kérlek ne szédítsétek se magatokat se másokat.

1. Mert vak vagyok, miért ne tudnám megvenni azokat a ruhákat amelyekről mondjuk a legjobb véleményt olvasom vagy hallom. Elmegyek az üzletbe felpróbálom és nyilván érzem magamon, hogy hogyan áll. Aki látott valaha nagyjából a színekkel is tisztában van és ha nem szélsőséges színekben gondolkodik akkorát nem tud mellé lőni.

Ha valami lazább összeállításban gondolkodom, miért ne tudnék mondjuk egy sötétkék Lewis egyenes vagy szűkítettebb szárú farmert, hozzá egy max két de inkább egy színből álló sötét Converse vagy Tommi Hilphiger vagy hasonló cipőt, meg fekete vagy szürke hasonló minőségű hosszú ujjú pólót felvenni, valami jobb minőségű fekete bőrkabáttal vagy bőr zakóval.

Ha az ember az egyszerűségre letisztultságra törekszik még vakon sem tud nagyon mellé nyúlni. Meg ki kérheti mások véleményét is, akkor nyilván még egyszerűbb a helyzet.

2. Nagyon sajnálom, hogy Mo-on még mindig az a téma, hogy a vak ember hogyan számítógépezik meg telefonozik, pedig már legalább 30 éve van erre lehetőség.

Itt pár link:

infoalap.hu

nvda.hu

Akit érdekel itt elolvashatja a lényegét és még le is töltheti a programot és kipróbálhatja. Nem szeretnék jobban belemenni.

2018. márc. 29. 12:49
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Pedig leírták többen is. Ha arra van szükséged hogy első pillanatban szétdobja a lábát akkor menj hivatásoshoz. Ilyen egyszerű a dolog.
2018. márc. 29. 17:33
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

Akkor a társasággal lesz a gond hogyha a buta előnytelen külsővel rendelkező személyekkel mennek el a végén a lányok.

Valószínűleg nem megfelelő társaságban mozogsz, ugyanis a normális emberek nem nézik le a vakokat, olyanért nem szép dolog megvetni valakit amiről nem tehet.

2018. márc. 29. 18:22
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Ez a "kerdes", csak onsajnaltatas, es a vaksagodra fogod azt, hogy tapló a stilusod, es ezért nem kellesz a lányoknak..ha nincs igy, bizonyítsd az ellenkezőjét azzal, hogy nem csak meg szni akarsz mindenkit.:)
2018. márc. 29. 18:33
 17/18 anonim ***** válasza:
73%

Az meglepett itt a válaszok láttán, hogy van, aki ennyire nincs képben a kor technológiai szintjével, hogy meglepetést okoz neki, hogy a vakok képesek használni az internetet... Pedig ha visszamegyünk 2-3 évtizedet: a vakok világába jóval hamarabb begyűrűzött a technika, jóval hamarabb használni kezdték mindennapjaikban a számítógépet, mint akkortájt az átlagember. Új, egyszerűbb megoldást jelentett dolgokra, majd hülyék lesznek nem igénybe venni.

Ismerek egy gyengénlátót, aki dagi, szódásszifon-szemüveget hord, fehér bottal jár, de olyan elképesztő humora van, hogy könnyesre röhögöm magam öt perc után. Sajnos, amikor megismertem, már volt egy látó felesége és gyerekei... ;)

Én el tudtam volna képzelni komoly kapcsolatot olyan pasival, aki vak vagy süket vagy épp van öt szeme, de az a farpofáján, annyira mindegy volt nekem, hogy milyen külső adottságai vannak az illetőnek, ha lenyűgöz az intelligenciájával, humorérzékével, kreativitásával. De se kapcsolatot, se szexet nem tudtam volna elképzelni azzal, aki "megérti" hogy nem akar vele komoly kapcsolatot egy látó és ő csak a szexért rí. Mert önértékelési problémákkal küzdő emberekkel nekem rossz a tapasztalatom. Az ember csak önti beléjük az életkedvét, hitét, szeretetét, ők meg nyelik el mint a feneketlen kút. Úgyhogy köszi, ha én vak emberrel kezdek, az a vak ember semmi olyasmit nem fog gondolni, hogy vele nem akarhat kapcsolatot egy látó. Annak a vak embernek helyén lesz az önbecsülése és ilyen gondolatok a GDPR végighallgatása után sem fognak testet ölteni a fejében. Különösen, hogy sok vaknak volna mire büszkének lennie, hiszen sokuknak épp vakságukból kifolyólag csodálatosan fejlett egyéb érzékeik, képességeik vannak, amikkel különösen jók lehetnek bizonyos területeken egy párkapcsolatban, ideértve az "ágyat" is. ;) Nekem van egy olyan pozitív előítéletem, hogy egy vakkal együttélve a világ olyan ismeretlen dimenzióiba nyerhetnék betekintést, amikhez látóként nincs hozzáférésem.

Lehet, hogy Neked sem kellene azon gondolkodnod, hogy hogyan szerezhetnél egy egyéjszakás kalandot, ha tisztában lennél azzal, hogy van, aki értéket lát a "másságodban", látja, hogy mikkel lehetsz gazdagabb azáltal, hogy a szervi látással szegényebb vagy. De ezt valószínűleg nem olyan emberek közt találod majd meg, akiknek a külsőségek fontosak és valószínűleg nem kellene azokat a hölgyikéket se siratni, akik a buta barátaiddal "mennek el". Ha van egy igényszinted, a "csak szex" sem jó egy sötét partnerrel...

2018. jún. 30. 23:22
 18/18 anonim ***** válasza:
66%

Férjem vak, nincs az a látó pasi, akiért elhagynám.

Nem vagyok a futó kapcsolatok híve, vele mégis egy összebújással indult a dolog... 8éve vagyunk együtt.

2018. nov. 4. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!