Miért válaszolsz az itteni kérdésekre? (komoly kérdés)
Figyelt kérdés
Szórakozásból? Időtöltésből? Hogy le legyen foglalva valamivel az agyad? Hogy tudd, mit gondolnak az emberek? Hogy képben legyél, mi történik körülötted és megálld a helyed a nagyvilágban? Depressziós/magányos vagy, és hiányzik az emberekkel való kapcsolat(tartás)? Miért érdeked?2012. szept. 18. 00:19
1/9 anonim válasza:
Nem tudom , szeretek segíteni :D
Ez probléma vagy mi?:O
2/9 anonim válasza:
Egyrészt magányos vagyok, és ez valamiféle kommunikáció. Másrészt értelmes vagyok, értek több dologhoz is, úgyhogy úgy hiszem, tudok okos tanácsokat adni időnként. Harmadrészt meg ha valami idióta kérdésről van szó, akkor oda beírni valami idiótaságot jó szórakozás.:)
3/9 anonim válasza:
:-O A legelső válaszomtól kezdve mindig kijeleztem a nevem, miért ne? Az összes fórumon névvel ír az ember.
4/9 anonim válasza:
Szeretek nevetni a kérdéseken válaszokon egyaránt,és én is írtam már ki kérdést amire válaszoltak akkor én miért ne segítsek ha tudok.
5/9 anonim válasza:
Pontosan ezekért amiket felsoroltál, néha röhögni járok fel és hülye kérdésekre hülye válaszokat írogatok, vagy nem akarok a saját problémáimban elmerülni és inkább ezeket a hülyeséget olvasgatom, vagy ha egy témában őszinte válaszokat akarok vagy képbe kerülni vmivel kapcsolatban, vagy depi vagyok és feljövök "szocializálódni" hozzátéve annyit h néha jó érzés segíteni és rágooglézni arra ami másnak ezek szerint nem megy.
7/9 VVMMvvmm válasza:
Szerintem a kérdező nem igazán szereti ha másoknak is van a dolgokról saját véleménye.Nagyon jó, hogy a net lehetőséget ad az embereknek a véleménycserére.
Például én marhára unom, hogy a televízióban bizonyos riporterek, véleményformálók és mások mindenféle szaros demagógiával butítják az embereket.
De a net sem mentes a hülyeségtől.Ha kussolunk akkor a
szar betemet minket.Mindössze ennyi.
8/9 anonim válasza:
Én a kérdéseimre itt elég jó válaszokat, ötleteket kaptam, ezért szoktam én is válaszolgatni. És magányos is vagyok.
9/9 2xSü válasza:
#11: Nos a hossz relatív. Ha nem érdekelt a véleményem, akkor azzal nem tudom és nem is akarok mit tenni. Ha felteszel egy kérdést, és nem vagy kíváncsi a válaszra, nos az már nem az én problémám. Valahogy nem is igazán lepődök meg az eddigi válaszokra történő reflektálásodból. (Bár meglepőnek tartom, hogy sikerült kimoderáltatnod a választ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!