Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor milyen izu is egy egeszseges punci?
Nem reg megismertem almaim pasijat es hamarosan szeretnek vele lefekudni .
De a minap megkostoltam a puncim es hat nem nagyon izlett .
Olyan savanykas sos ize volt .
Egeszseges tiszta vagyok.
Rendszeresen jarok szuresekre nem dohanyzom.
Megis mi befolyasolhatja akkor ezt ?
Akinek edes az mitol lesz az ? Vagy azt csak mondjak ?
Nekem nagyon nem jott be es felek hogy a fiumnak se fog .
Elotte nyaltak mar ki sose mondtak hogy rossz lenne de en most kostoltam elosszor .
Es felek ez miatt most szexelni .
5-ös vagyok, úgy ahogy mondod kérdező már semmilyet!
Most 41 éves vagyok hidd el volt szerencsém pár nőhöz így hát mondhatjuk hogy a tapasztalat beszél belőlem, természetesen jó izlésem van mindég gyönyörű és vonzó nőket választottam , de valahogy ez a nyalás dolog nem jön össze nekem.
Az is igaz hogy elég fillefrancos vagyok kényes vagyok a szagokra, illatokra, ami nem csak az emberekre vonatkozik hanem az ételekre is.
Valószínű ez is befolyásol a döntésemben , de most már te is érezted mi az az íz és szag amitől a hányinger fog el!
Ez számomra nem fokozza a szexuális vágyat hanem épp az ellenkezőjét váltja ki.
Természetesen én sem várom el hogy leoralizáljanak nem ebböl kifolyólag hanem mert egyszerűen nem izgat.
A nőkre visszatérve mindegyiknél éreztem azt az egységesen számomra kellemetlen ízt és szagot hiába zuhanyoztak frissen előtte így aztán én ezt a témakört átugrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!