Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor milyen izu is egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor milyen izu is egy egeszseges punci?

Figyelt kérdés

Nem reg megismertem almaim pasijat es hamarosan szeretnek vele lefekudni .

De a minap megkostoltam a puncim es hat nem nagyon izlett .

Olyan savanykas sos ize volt .

Egeszseges tiszta vagyok.

Rendszeresen jarok szuresekre nem dohanyzom.

Megis mi befolyasolhatja akkor ezt ?

Akinek edes az mitol lesz az ? Vagy azt csak mondjak ?

Nekem nagyon nem jott be es felek hogy a fiumnak se fog .

Elotte nyaltak mar ki sose mondtak hogy rossz lenne de en most kostoltam elosszor .

Es felek ez miatt most szexelni .

2018. máj. 23. 08:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%
Aki azt hiszi hogy az étrendtől lesz más íze az nagyon téved. Semmi köze hozzá. Olyan ize van a vega csajnak mint a húsevőnek.
2018. máj. 23. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok, úgy ahogy mondod kérdező már semmilyet!

Most 41 éves vagyok hidd el volt szerencsém pár nőhöz így hát mondhatjuk hogy a tapasztalat beszél belőlem, természetesen jó izlésem van mindég gyönyörű és vonzó nőket választottam , de valahogy ez a nyalás dolog nem jön össze nekem.

Az is igaz hogy elég fillefrancos vagyok kényes vagyok a szagokra, illatokra, ami nem csak az emberekre vonatkozik hanem az ételekre is.

Valószínű ez is befolyásol a döntésemben , de most már te is érezted mi az az íz és szag amitől a hányinger fog el!

Ez számomra nem fokozza a szexuális vágyat hanem épp az ellenkezőjét váltja ki.

Természetesen én sem várom el hogy leoralizáljanak nem ebböl kifolyólag hanem mert egyszerűen nem izgat.

A nőkre visszatérve mindegyiknél éreztem azt az egységesen számomra kellemetlen ízt és szagot hiába zuhanyoztak frissen előtte így aztán én ezt a témakört átugrom.

2018. máj. 23. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!