Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen íze van egy egészséges puncinak?
Figyelt kérdés
Tudom az a leg egyszerübb válasz hogy kostold meg#Punci.íz.élmény
2016. ápr. 28. 07:39
1/11 anonim válasza:
Mézédes és forró , az igazi tüzes suna !
De az egészséges fiatal "mindzsó" 1 kanállal édesebb és forróbb !
Csak azért a vajda felakaszt :D :D
2/11 anonim válasza:
Nyaltál már egyáltalán? Ha igen, hány puncit?
4/11 theweeknd válasza:
Én egyszer nyaltam, akkor nem igazán éreztem semmit..:D
5/11 anonim válasza:
Fincsi!
De egyébként mindenkié más egy kicsit: személyenként is különböző, de függ a ciklustól, étkezési szokásoktól, stb.
6/11 anonim válasza:
amúgy tényleg... finom punci íze
8/11 anonim válasza:
Fürdés után a legtöbbször íztelen, max. picit édes, de minél jobban nedvesedik, annál édesebb! Sós max. akkor ha nem fürdött előtte.
9/11 A kérdező kommentje:
szóval édes
2016. ápr. 28. 17:42
10/11 anonim válasza:
Nekem azt mondtak hogy edes es kicsit gyumolcs izu, ezt tobben is mondtak, mert szeretik rajtam csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!