Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm apja és az apjának az élettársa aktív szexuális életet él úgy, hogy az apja 41, az élettársa pedig 60 (! ) éves! Szerintetek ez egészséges?
Én férfi vagyok, és még a 41-től is messze vagyok, de szoktam szexelni és sütit, befőttet is csinálni.
Lehet igénye egy 60 éves nőnek is a szexre, és azt az általa elérhető legjobb férfivel akarja majd kivitelezni, ez a barátnőd apja. Akinek nyilván szintén van igénye a szexre, de vagy vonzódik az idősebb nőkhöz és/vagy nincs olyan szinten (kinézet, stílus, anyagiak, egyéb lehetőségek), hogy egy 24 éves frissen diplomázott csinos jogász-közgazdász csajt vigyen a egy wellness-hotelbe, és ez maradt neki. De ő tudja élvezni.
A szex az szex 18 évesen is, meg 60 évesen is. Persze, óriási a különbség, de amíg valaki 18 éves, addig csak egy félét ismer, 60 évesen már tudja, hogy mi a különbség. Például, hogy sokkal felszabadultabban tudja élvezni a szexet.
Nem hiszem, hogy a szex, és úgy általában az élet élvezete csak a fiatalok privilégiuma lenne, és egy 60 éves nőnek a sütin és az ebéden kívül nem lehetne más öröme is az életben. De ha gondolod, akkor hétfőn elmegyek a háziorvoshoz, és elmondom neki, hogy beteg vagyok, mert élvezem az életet, élvezem, és igénylem a szexet, összességében jól érzem magam, kérem, adjon erre valami gyógyszert, mert ez beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!