Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm apja és az apjának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm apja és az apjának az élettársa aktív szexuális életet él úgy, hogy az apja 41, az élettársa pedig 60 (! ) éves! Szerintetek ez egészséges?

Figyelt kérdés
Szerintem még a kapcsolatuk is durva, nem még az, hogy minden éjjel szexelnek... 60 évesen befőttet, ebédet meg sütit kéne csinálni, nem "gyereket"... Szerintem egy kicsit beteg ez, egy 60 éves nőtől.. :o

#szex #mature #mama #szex öregen #szex idős korba #szex 60 évesen #időskori gyerekvállalás
2015. nov. 7. 17:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%

De gyagya vagy. 60 évesen is van nunija és vágyai. Örülni kell ennek.

Miért baj ez? Komolyan elvárnád tőle, hogy még az éjjeleket is lekvárfőzéssel töltse? ;)

33F

2015. nov. 7. 17:38
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
ha majd te is 41 leszel köss a farkadra görcsöt és már ne dugj többet ...
2015. nov. 7. 17:40
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
Anyukám most 45 éves, és szerintem ő még 50-55 évesen is biztos vagyok benne hogy fog szexelni,élvezni az életet. Legalább ennyi öröme legyen már neki is.
2015. nov. 7. 17:40
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

"néha belegondolok és a hideg is kiráz"

A legjobb megoldás, ha nem gondolsz bele. Sok közöd amúgy sincs hozzá.

Egyébként fura jószág lehetsz, ha attól ráz ki a hideg, hogy valakinek örömteli a szexuális élete.

2015. nov. 7. 17:42
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Neked baj van az agyaddal.Kezeltesd magad.
2015. nov. 7. 17:44
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Ha jól érzik egymást, ha élvezik az életet akkor ez neked miért fáj?
2015. nov. 7. 18:00
 17/24 A kérdező kommentje:
Félre ne értsetek, nem fáj csak ha egy 60 éves nőre gondolok, egyből a kövérebb, ráncosabb nagymamák ugranak be és nekem őszintén nem lenne gusztusom hozzájuk. Még jó, hogy van egy 17 éves barátnőm. :D Btw, ha nekik ez jó akkor engem nem érdekel, csak néha esténként panaszkodik barátnőm, hogy hallja őket és tök idegesíti a tény, hogy ők ott..., egyrészt nem tud aludni, másrészt meg nem lehet velem.. Ja, és nem mer szólni az apjának miatta. Amúgy engem nem zavar. (Aki okos lenne: Nem, nem tudunk összeköltözni mert 17 évesen nem engedi el az apja. Pech.)
2015. nov. 7. 18:13
 18/24 anonim ***** válasza:
63%
Aki teltebb azt kibélelik szépen a zsírpárnácskák, kevésbé ráncosodik és egy jó kedélyű ápolt csinos hatvanas nő nagyon is vonzó lehet. Másrészt mekkora teher eshet le a nők válláról hogy a fogamzóképesség megszűntével semmiféle védekezés nem szükséges, felszabadító lehet, én már nagyon várom :)
2015. nov. 7. 18:17
 19/24 A kérdező kommentje:
Hát, hogy gumit nem használnak az 100, mikor ott voltam múltkor, a kanapén ahol szokták csinálni ge**s volt az egyik díszpárna másik oldala.. xDD Elég undorítóak mondjuk.. :D Barátnőm elmesélt sok mindent amit hallott. Oké, az nőideál tök szubjektív dolog, nekem nem jönnek be az ennyire idősek. Kár is ezen vitatkozni.
2015. nov. 7. 18:21
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem ízlés dolga, a barátnőd apja akkor kefélgethetne fiatal jó csajokat, ha jóképű testépítő lenne, és lenne egy motoros yachtja az Adrián. Bár az is igaz, hogy lehet, hogy jobb lehetősége is lehetne, amiért többet kellene tennie, és lusta hozzá.
2015. nov. 7. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!