Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm apja és az apjának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm apja és az apjának az élettársa aktív szexuális életet él úgy, hogy az apja 41, az élettársa pedig 60 (! ) éves! Szerintetek ez egészséges?

Figyelt kérdés
Szerintem még a kapcsolatuk is durva, nem még az, hogy minden éjjel szexelnek... 60 évesen befőttet, ebédet meg sütit kéne csinálni, nem "gyereket"... Szerintem egy kicsit beteg ez, egy 60 éves nőtől.. :o

#szex #mature #mama #szex öregen #szex idős korba #szex 60 évesen #időskori gyerekvállalás
2015. nov. 7. 17:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk en 41 evesen remelem nem 60as csajt fogok kupakolni, de ettol fuggetlenul nincs ezzel gond. Mellesleg voltam mar 10 evvel oregebb csajjal jo sokaig, es megvolt a maga szepsege, de most mar inkabb a 10 evvel fiatalabbakra bukok.
2015. nov. 7. 19:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Némileg meglepve látom az "időskori gyermekvállalás" kifejezést a címkefelhődben, de nekem gyanús, hogy ők már nem kistesóra, hanem orgazmusra hajtanak. :-)

Ha 60 éves férfiként jó esetben még testileg-lelkileg egészséges leszel, és kívánni fogod a szexet, igen valószínű, hogy máshogy fogsz gondolkozni erről a kérdésről, mint most.

És ha szerencséd lesz, nem szúrod majd ki azt a kérdést a Gyakorin, amiben a 18 éves fiad barátnője írja le, hogy "brutálisnak tartja" ezt, meg a hideg is kirázza a gondolattól, mert hú, de durva ebben az életkorban, amikor egy férfinak már inkább kertészkednie, horgásznia és barkácsolnia kéne, nem lepedőakrobatikázni. :-))

2015. nov. 7. 20:53
 23/24 anonim ***** válasza:
66%
Ezzel csak azért tudtok foglalkozni mert nektek ez nem megy. Irígykedtek ? A legszemetebb dolog mások magán életébe vájkálni.
2015. nov. 8. 06:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon Egészséges
2023. ápr. 30. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!