Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy normál, egészséges férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normál, egészséges férfi mennyi idő alatt élvez el?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy ez személytől, szituációtól, gyakorlattól függ. 30+ éves férfiként semmi tapasztalatom nincs és nem tudom, hogy mennyire lesz égő, ha egyszer összejövök egy nálam tapasztaltabb nővel és ha túl gyorsan elélveznék. Hány perc számít normálisnak (előjátékot nem számítva)?
2016. jan. 23. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
4%
Komolyan van aki méri? :D:D Elképzelem, hogy várjál, most betetted, akkor innetől stopper.
2016. jan. 23. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő szereti, ha minél tovább tart mert annál nagyobbat rud élvezni. 20-60 perc.
2016. jan. 23. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, mi célja a kérdésednek. Ha leírjuk, hogy 40 perc az átlagos (nehogy elhidd, nem így van, csak mondtam valamit), akkor te majd akaratlagosan elhúzod az elélvezésedet addig? Szűzként nem igazán fogod tudni befolyásolni azt, hogy mikor mész el. Egyáltalán nem égő, ha gyorsan elmész, főleg, ha még nem is voltál soha nővel. Ha intelligens partnert választasz, akkor jól le tudja majd ezt reagálni.

Egyébként sem megy el mindenki túl gyorsan elsőre.

2016. jan. 23. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a legelső alkalom kb.25 percig tartott. (mértem az időt) Manapság vannak alkalmak amikor 8 perc alatt úgy elszállok mint a győzelmi zászló (gumi nélkül) De ez puncifüggő. Az a szűk 30 perc szerintem elég korrekt.

33/F

2016. jan. 23. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
2016. jan. 23. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Nőtől függ. Ha még új számomra, első-második alkalom, akkor baromi gyorsan. Mondjuk 3-4-5 perc. Ha már régebb óta vele vagyok (megszokom), akkor italtól függ. Ha iszom, akkor akár egy óra is lehet. Józanul max 30 perc. Ha ismeretlennel ittasan próbálok szeretkezni, akkor nem áll fel. Ennyi kb.
2016. jan. 23. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!