Tényleg csak a bokszer egészséges? Mert nekem az kényelmetlen, most ilyen normál alsóban a lában közé teszem a nemi szerveim?
Nem nézem azt a sorozatot és miért lenne fake?
A herém alá hajtom, hogy tenném máshogy a lában közé? Egyáltalán, hogy hordanám máshogy mert alapban elég nagy, mondjuk nem sokat nő. Ha merevedni kezd, és így nem ér el a s*gglukamig, mert akkor már el kellene vonulnom, vagy terelnem a figyelmem az erotikus gondolatokról, mert fájni kezd és előre akar jönni. A reggeli merevedés fájdalmas alsóban, ezért az megelőzöm de az itt lehet (18+os) én meg 16 leszek.
Jó herém nagyon része és a péniszem kisebb része sincs a lában közt, de a hosszának zöme igen, az alsó tartja ott.
Nem értem az értetlenkedést.
Ember, szófosásod van?
A helyedben a "hajtogatás" miatt aggódnék jobban, nem pedig a nadrág fazonja miatt. Még belegondolni is fáj.
A behajtás nekem nem fáj. De bokszert kaptam és kényelmetlen, még itthon is. De az tényleg fájna, ha újra normál alsó viselése - főleg feszes nadrágot ezért sem hordok - akarna felállni, mondjuk vettem már le így az alsóm, :S
Amúgy tényleg nem tudom mihez kezdjek most. Ez már baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!