Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől rossz ízű egy punci?
Mit jelent az, hogy rossz ízű? Savanyú? Keserű? Szaga van?
Igaz az, hogy csak annak van bármilyen illata/szaga akinek valami baja van? Az a tipikus "szex szag" a két nemiszervből jön nem? Mitől jó ízű vagy illatú? Édeskés?
Igazából az embernek egyik testrésze sem íztelen. Ígyhát maga ez sem. Én nő vagyok,ezért nem kóstolgatok női kelyheket,de a barátom azért szokta az enyémet.
Szerintem borzalmas íze van az enyémnek,a páromnak (férfi) meg tetszik... :D
Valamint a szex szag azért összetettebb. Ott leizzadtok,nyálaztok,ott a sperma szaga is és csak kis részben érezhető a nemiszervek "szaga". Legalábbis én így szoktam érezni. Ne de ezek keveréke az a bizonyos szag.
nekem konkrétan undorító.
Főleg, ha belegondolok, néha mi jön ki belőle.
Szőrös, pattanásos, büdös, áporodott, húgyszagú, stb.
3-as,mert mi jön ki belőle?
A férfiak szoktak a farkukkal h*gyozni. A nők a közösülésre használt hüvelyen NEM. Elég beteg dolog,hogy te ettől undorodsz...
Tagadhatatlan, hogy létezik rossz szagú punci. Az oka leggyakrabban betegség, fertőzés. Gomba, baktérium. Szerencsére könnyen gyógyítható, ha a nőorvos ír rá gyógyszert. Vannak recept nélkül kapható kenőcsök, ha eltalálja a nő, hogy melyik kell neki, akár segíthetnek is.
Az ízéről nem tudok mit mondani, mert olyat még nem tapasztaltam, illetve akkor nem, ha meg volt mosva. 4-5 óra után van egy bizonyos, enyhén savanykás íze, de nem kellemetlen, simán elviselhető.
Sajnos, létezik olyan, hogy semmilyen kórokozó nem tenyészik ki a kenetből, mégis rossz szagú a punci. Szerencsére ritka. Akkor ki kell hagyni az orált, más megoldás nincs.
Beszélünk itt rossz szagú nuniról, de ez mikor derül ki? Ha megismered a nőt és eljutsz odáig.
Akkor meg már mit csinálsz?
Részemről marad a semmi orál és akkor nem lutri az egész.
A 3-as meg jól megfogalmazta a vizeleten kívül még miminden jön onnan ki váladék, folyás, természetes tisztulás, vér és még sorolhatnám.
Jobb helyeken megmossák. Am a f@ sz is hasonló romantikus ízű/szagú stb. ha nem mossák, nem kell úgy elszédülni magadtól 😅😘.
Általában valamilyen fertozestol.
De pl a rendszeres dohányzás is rossz szagot okoz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!