Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert van rossz kedvem minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van rossz kedvem minden szex utan? 36/N

Figyelt kérdés

A párommal rendszeresen (1-4) naponta szeretkezünk minden szuper élvezem az együttléteket és semmi kifogásom a teljesítményével sem. Mind a ketten ki szoktunk elégülni. De miután ez megtörtént mindig rámtör egy rossz kedv.. egy kicsit hasonlítanám a szomorúsághoz.. ez mindig csak szex után szokott lenni velem. Mitől lehet ez? Remélem ezzel a dologgal nem csak egyedül vagyok.

A válaszokat köszönöm előre is! :)

2018. máj. 14. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szex utáni depresszió? Hát az tuti, hogy a szex során felszabaduló hormonok okozzák, de inkább egy nyugodt elégedettségnek kellene lennie. Orgazmus szokott lenni?
2018. máj. 14. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Eszedbe jut a férjed, akinek este be kell adagolnod, hogy miért volt megint “meeting” este 8-ig, meg “csapatépítés” hétvégén.
2018. máj. 14. 16:42
 3/8 A kérdező kommentje:
#1. Igen szokott lenni
2018. máj. 14. 16:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez velem is sokszor előfordul. Az első válaszoló jól mondja. A hormonok. Hogy mit lehetne tenni, én sem tudom. De ez normális.
2018. máj. 14. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Engem mindig feldob! Szex után pl nem bírok aludni. Valamit csinálnom kell, olyan mintha speedet nyomtak volna belém. Ha hulla fáradt is vagyok szex után ennek lőttek. Az nagyon ritka pl ha elalszok szex után. Sosincs nyugvásom.
2018. máj. 14. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Hát akkor nincs más hátra, mint valami pozitív tevékenységet folytatni szex után. Pl. még1 menet :)

...vagy egy közös zuhanyzás, ahol kicsit lecsillapodtok és ellazultok. Esetleg egy jó nagy adag csoki, ami szintén meg tudja emelni az endorfin szintet és helyrerakja azt a rosszkedvet.

2018. máj. 14. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként szerelmes vagy a párodba? Úgy tűnik, hogy mintha valami rossz emlék jutna ilyenkor eszedbe.
2018. máj. 14. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
Eszedbe jut h vajon hány orgazmusod van még hatra ebben az életben. Es konstatalnod kell, hogy megint eggyel kevesebb..
2018. máj. 14. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!