Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor gonosz vagyok, rossz ember? Vagy mi? (morális kérdés)
Figyelt kérdés
Szóval én sajnos az erőszakra izgulok. A kínzásra stb... De amikor látok ilyet valahol (Tv-ben, egy filmban, bárhol) Akkor mindig elborzadok, hogy hogyan tehet valaki ilyet egy másik emberi lénnyel. Egyszerűen rosszul vagyok az ilyen emberektől. De közben meg erre izgulok ugyebár. És én ezzel mindig eljátszok a fantáziámban, de szerintem képtelen lennék bárkit is bántani. Most akkor én rossz vagyok?2018. márc. 12. 16:59
1/12 anonim válasza:
Más is szereti a BDSM-nek ezt a részét. Keress egy mazochistát és boldog leszel.
2/12 anonim válasza:
Csak arra izgulsz?
Amúgy igen, keresd meg az ellenpólusodat, aki éppenhogy ezt élvezi, és meglesztek! :)
3/12 anonim válasza:
Nem vagy rossz. Én is erre izgulok, csak a másik oldalról, szóval megérteni nem fogom tudni teljesen. Amíg meg tudjátok beszélni a partnereddel, hogy neki mi fér bele, meddig mehetsz el, addig nem leszel "rossz", hidd el.
4/12 A kérdező kommentje:
pasi vagyok és komolyabb dolgok izgatnak. Még nem csináltam mert elítélem az egészet, de a képzeletemben csak ezzel tudok eljátszani
2018. márc. 12. 17:13
5/12 anonim válasza:
De ez teljesen oké. Szinte mindenkinek van vmi fétise. Tudok akár rajtam kívül is egy csomó lányról, akinek bejön az ilyesmi. Kinek milyen szinten, nyilván ez változó, de egyáltalán nem ritka. Nem lesz nehéz sub beállítottságú partnert találnod, legalábbis sokkal könnyebb, mintha sub pasiként próbálnál keresni valakit magad mellé :)
6/12 A kérdező kommentje:
De nem úgy. :D
Tényleg a komoly kínzások. KÍNZÁS. Itt nem arról van szó, hogy a másiknak tetszik-e. Az a fejemben pont nem érdekel engem.
2018. márc. 12. 18:44
7/12 anonim válasza:
Nem normális az biztos. Nem mondom, h rossz ember vagy, mert lehet, h volt valami az életedben, ami miatt kialakult benned ez pszichésen. Bántalmazott gyerekkor pl. De ha nem érzel empátiát vagy morálisan azt, h akit szeretsz nem kinzod, az már pszichopatizmus.
8/12 A kérdező kommentje:
De ez a lényeg. Hogy ha csak ilyet látok egy filmben már rosszul vagyok attól, hogy hogyan lehet valaki ilyen? Hogyan tehet valaki ilyet, Még életemben nem csináltam ilyet de nem is akarok. De ettől függetlenül én még erre izgulok.
2018. márc. 12. 18:49
9/12 anonim válasza:
nem bántásból, de beszélj egy szakértővel is erről.
10/12 anonim válasza:
Nem normális. Menj el pszichológushoz szerintem.Legalább elítéled és nem csinálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!