Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ezért elhagyom akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezért elhagyom akkor nagyon gonosz vagyok?

Figyelt kérdés
A barátomnak harmadszori (három éjszaka, de ezalatt többször is próbáltuk) próbálkozásra sem állt fel, ilyennel még nem találkoztam, ő a harmadik pasim, nem tudom mit tegyek, a szex számomra nagyon fontos. 22L

2017. ápr. 14. 22:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem,akkor lennél gonosz ha csalnád e-miatt,jobb ha inkább otthagyod,minthogy később megalázd.
2017. ápr. 14. 22:15
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Közben meg csak annyi a gond, hogy annyira szeretne előtted nem felsülni, hogy feszült lesz miatta és ezért nem áll fel. Biztosan van ennek valami oka, például van valamilyen gátlása előtted, szégyelli előtted a testét, stb. Ezekre lehet megoldást találni kellő türelemmel és megértéssel, de ha te ebbe nem szeretnél erőt fektetni, akkor úgyis csak annyit tudsz tenni, hogy szakítasz vele. És ez bizony a pasidnak nagyon szarul fog esni.

23/F

2017. ápr. 14. 22:27
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Lehet olyan szarul hogy az egész szexbe vetett hite elég keményen meginog,első voltam és az előttem szólót még ezzel kiegészíteném.
2017. ápr. 14. 22:28
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Csak ez miatt nem kellene szakítani. Előbb meg kéne tudni, hogy mi a gond. Utána keresni valami megoldást. Több oka is lehet annak, ha nem áll fel.
2017. ápr. 14. 22:31
 5/15 anonim ***** válasza:
47%

Nem vagy gonosz, és gondolom szexológus se.

Ha egy 10 éves kapcsolat volna, akkor volnál gonosz- annyira mély szerelemről itt nem lehet szó.

2017. ápr. 14. 22:53
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

Jobb is, ha szakítasz vele. Ő bizonyára egy türelmes lányt érdemel.

Ha tényleg olyan fontos számodra a szex, akkor igazán tisztában lehetnél azzal, hogy a teljesítménykényszer okozhat ilyesmit. Ha nem megfelelően reagálsz rá, jó hosszú időre elveheted a srác kedvét a szextől, és másnál sem fog neki működni eleinte.

Hagyd el, ne okozz kárt benne.

2017. ápr. 14. 23:11
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
En is elhagynam. Kapott egy csomo eselyt, a parja vagy, minek szorong ennyit? Ferfi kell, nem pedig szorongo kisgyerek, aki meg dugni sem tud.
2017. ápr. 15. 08:39
 8/15 anonim ***** válasza:
21%

Ha neked ettől férfias valaki, akkor eléggé eltér a férfiasságról alkotott képed a közvéleménytől. Gondolom akkor is mindig lehet rád számítani, ha baj van, ha megtörik a társad. "Igazi nő" vagy, 7-es... remélem, nincs sok belőled.

(Az én környezetemben tényleg nincs, a lányismerőseim, akikkel vagyunk olyan viszonyban, hogy ez szóba kerüljön, mind türelmesek és megértőek.)

2017. ápr. 15. 08:44
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

7-es Kapott egy csomó esélyt? 3 nap? (Pl.: egy felfázás tovább tart).

Szomorú, hogy ennyit ér egy kapcsolat: probléma akad, várjunk 3 napot, ha nem oldódik meg magától (és talán még rontunk is rajta) mehet amerre lát.

2017. ápr. 15. 08:51
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
3 ejszaka egy kezdodo kapcsolatban miert jelent harom napot? :D Az valoszinuleg 3 agyban vegzodo randi volt, az utobbi mondjuk masfel honapban, ahol semmi nem tortent. Ha meg felev mulva is ezen fog szorongani a srac (mi a garancia hogy nem?), akkor felevig nezzuk egymast, meg patyolgatom a lelket? Nem, sajnalom, mert egeszseges parkapcsolatra vagyom, egy egeszseges onbizalmu emberrel, akinek a lelkivilagat nem nekem kell osszeraknom, hanem onmagaban is kepes mukodni - minden teren.
2017. ápr. 15. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!