Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ezért elhagyom akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezért elhagyom akkor nagyon gonosz vagyok?

Figyelt kérdés
A barátomnak harmadszori (három éjszaka, de ezalatt többször is próbáltuk) próbálkozásra sem állt fel, ilyennel még nem találkoztam, ő a harmadik pasim, nem tudom mit tegyek, a szex számomra nagyon fontos. 22L

2017. ápr. 14. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11%

3 találkozó hogyan húzódna el másfél hónapig? Nyilván nem háromszor próbálkoznának, ha másfél hónapig lehetne lehetősége a srácnak megismerkedni a lány testével.

A garancia te lehetnél, hiszen te vagy rá a legnagyobb hatással. Mondjuk ezzel a hozzáállásoddal fél év után sem jutnátok előre, az biztos. Nem gondolom, hogy akár a férfiasság, akár az egészséges lélek abban nyilvánulna meg, hogy egy ember mindig a topon van, és bizony, elég egy kisebb bizonytalanság, és máris nem olyan egyszerű szexuális életet kezdeményezni valakivel. Tudom, mert viszonylag sok nővel voltam már, és eleinte nem volt egyszerű szinte senkivel. Hidd el, minden lány egészséges emberre vágyik, de senkivel nem volt ilyen problémám, ha mondjuk első alkalmakkor nem állt fel, megértőek voltak. Ez nem az egészséges lélekről vagy a türelemről szól, kimagaslóan nagy tahó vagy.

2017. ápr. 15. 09:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egeszseges szexualis elethez nem kell egyaltalan a toppon lenni allandoan... a masfel honappal arra probaltam ravilagitani, hogy a kerdezo adott idot a sracnak, de nem mukodnek koztuk a dolgok, nem jott ossze. Akkor minek eroltetni? A szemelyeskedesedet meg nem ertem. Minek kel valaszokban idaig sullyedni? Neked ez a velemenyed, nekem az, de attol meg semmi kozunk egymashoz, hogy ilyen szinten velemenyt nyilvanithass. Ahogyan en sem teszem rolad, csak azert mert mashogy latod...
2017. ápr. 15. 09:18
 13/15 anonim ***** válasza:
*kell
2017. ápr. 15. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:
32%

Kedves kérdező. Légyszíves gondold végig amikor te még szűz voltál és hány, meg hány éjszaka után sikerült végre lefeküdnöd a partnereddel és hogy közben biztos akarta a szexet mégis várt rád!

Ha nem valami szervi problémája van a párodnak akkor a megoldás lehet rá hogy:

Olyan helyen legyetek együtt ahol mind a ketten eltudtok lazulni anélkül hogy rátok nyitnának!

Nyugtató zenét biztosítsatok! Maszírozzátok meg egymást meztelenül, fedezzétek fel egymás testét, puszilgassátok egymást minden lehetséges helyen, ha kell meg úgy jobban eltudtok lazulni akkor kössétek be egymás szemét.

Végül ha ez sem használ akkor próbáljátok ki a pénisz gyűrűt. Kis merevedés esetén meg már esély lehet a behatolásra ahonnan már biztos lesz az errekció.

2017. ápr. 15. 09:26
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de hány férfival voltál?

A kezdetekkor nem feltétlen működik minden úgy, ahogy kellene, mert össze kell szokni az adott lánnyal. Nem feltétlen kell ehhez mély depresszió vagy személyiségzavar, egyszerűen a férfiak nem úgy működnek, hogy te csinálsz valamit, neki szépen feláll és akkor mehet a menet. Ha ne adj' Isten sokat dolgozik, államvizsga van, meghalt egy rokona, sportversenyen volt stb., az pedig később is kihathat a szexuális életre, akár úgy is, hogy hamarabb elmegy, vagy kevésbé áll fel, csinálhatsz te akármit. Fogd fel, hogy egy férfit nem veszel ki a szekrényből és dugod be magadnak, mint egy játékszert.

Másfél hónap alatt, ha csak hétvégente találkoznak, az is hat alkalom - pont kétszerannyi, mint ami a kérdésben szerepel. Az idő amúgy sokkal lényegtelenebb, mint maga a hozzáállás. Tehát, ha érződik a lányon, hogy nem vár el többet, egészséges képe van az együttlétről, elégedett a másikkal, akkor nyilván sokkal hamarabb fel tud oldódni a férfi, akár az első hat alkalom során is. Elvileg ez lenne a szex lényege, hogy jól essen a másiknak, örömet okozzunk egymásnak és kiéljük magunkat a másikon, nem? Ha elvárásokat támasztasz a másikkal szemben, az elég nagy gátat szab mind az oldott hangulatnak, mind az élvezetnek (amúgy számodra is).

Túllőttem a célon, de érzékeltetni szerettem volna, hogy mennyire egyedül vagy a véleményeddel. Talán az a lány, akivel elvesztettem a szüzességem hat éve, ő volt hasonló, de még ő is próbálkozott megértő lenni, a többieknek pedig ugyanazt jelentette a szex, mint nekem. Továbbra is úgy gondolom, hogy kirívóan tiszteletlen a férfira nézve ez a hozzáállás, egyáltalán nem építő, nem járul hozzá egy élvezetet nyújtó szexhez, ráadásul szegényes empátiára vall.

2017. ápr. 15. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!