Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morális szürkeség vagy én vagyok a hiba?
Verd ki.
Egyébként meg a problémáknak a forrását kéne felderíteni.
Igen, próbáltál. De nem sikerült.
Legyen egy kis "nyomozói vénád"!
Egyébként úgy látom, itt a szex csak a jéghegy csúcsa.
Ugyanez volt nekem is az exemmel, és ahogy #5-ös írja, lett valakije. Nem fizikailag, mert több száz km-re éltek egymástól, hanem csak kis netes flört, beszélgetés...
Nyűglődtünk így, aztán szakított, és pár hét múlva összejött az egyik munkatársával, akivel szintén nem volt előtte semmi.
Egyszerűen már vége a kapcsolatotoknak, ezt lehet, hogy agyban még nem tudja, de a teste már igen.
(ha nem így lenne, akkor ő is keresné az okát, hogy mitől változott meg, hogy nincs e mögötte valami betegség, vagy nem e a fogamzás gátló, a munkahelyi stressz vagy valami okozza, ehelyett ha jól értem, akkor ő csak elvan, hogy ennyi, ha nem tetszik, akkor csinálj valamit Te. Valószínűleg tudatosan vagy tudat alatt azt várja, hogy mond ki te vége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!