Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktátok figyelni a strandon a fiúk úszónadrágját, hogy kinek mekkora lehet?
Figyelt kérdés
Ha tetszetős a látvány, vannak szexuális fantáziálásaitok?2018. máj. 23. 08:23
1/12 anonim válasza:
Amiben látszana az a fecske fürdőgatya. Azokat viszont inkább kinevetem mert nagyon taszító látvány
2/12 anonim válasza:
Tudod a hideg víz össze rántja ez az egyik a másik meg az hogy az igazi férfiak rendes úszo gatyát hordanak amiben nem látszik! Na meg nem azért járok strandra hogy férfi f@rkakat nézek xd
20/L
4/12 A kérdező kommentje:
Van boxer típusú feszülős gatya is. Az is gáz?
2018. máj. 23. 09:13
5/12 anonim válasza:
Persze, hogy szokták, normális :)
18/F
6/12 anonim válasza:
van amikor elkapom hogy látszik egy-egy fiatal srácnak hogy mekkora, de nem figyelem
ha tetszik sem gondolom tovább a dolgot.
7/12 anonim válasza:
Én páromnak szoktam nézni, normál hosszú fürdőnadrágja van, mégis van, hogy látom benne a körvonalát(persze nem a jéghideg víz után), és olyankor ott rávetném magam. Mondjuk valószínűleg hozzátesz az is, hogy elég magy van neki. Picik gondolom nem látszanak annyira.
8/12 anonim válasza:
Nem, csak a fiuk nezik, oket erdekli a meret.
9/12 anonim válasza:
Nem ezért megyek strandra! Szerintem is inkább a fiúk nézik a többi fiút mert azt hiszik a méret dönti el őket egy képzeletbeli ranglétrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!