Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúszik ki mindig a péniszem szex közben? Nektek volt már így? És kézzel szoktátok utána odarakni? 24f
Figyelt kérdés
Barátnőmnek ez vicces mindig nevet rajta.2018. febr. 26. 19:05
2/11 anonim válasza:
Én szoktam visszarakni lányként, mert általában nekem szabadabb a kezem, és jobban érzem hogy ha esetleg összeszűkülök, hogy hogy lenne a legjobb.
4/11 anonim válasza:
Túl nagy a löket vagy a póz nem túl jó alakú. Van ez így néha. Én szoktam visszarakni kézzel.
5/11 anonim válasza:
Persze, ezt természetes. Rosszul helyezkedsz el, esetleg nem figyelsz oda a mozgásra, vagy már nem áll olyan mereven a bré.
6/11 anonim válasza:
Még nincs elég gyakorlatod,majd belejössz.Szerintem a barátnőd nem igazán tudja kezelni a dolgot,emiatt van a nevetés,talán kicsit zavarban van olyankor.
Nálunk is előfordul néha,én nőként szeretem visszarakni,engem izgat a dolog,de mindenesetre nem csinálunk belőle problémát.
7/11 anonim válasza:
Igen. Érfogóval szoktam visszarakni.
8/11 A kérdező kommentje:
#4 melyik pózban nem csúszik ki?
2018. febr. 26. 20:39
10/11 A kérdező kommentje:
20cm nem kicsi
2018. febr. 27. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!