Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megujjazott a barátom és véreztem utána, mitől lehet ez? Már régóta élek nemi életet.
Figyelt kérdés
2018. jan. 10. 19:04
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a körmével felsértett?
2/8 RRR válasza:
durva,heves volt
száraz voltál
a körme megsértett véletlenül
3/8 anonim válasza:
Nyugi ez semmi. Sajnos mar en is okoztam ilyet a baratnomnek. Csak felsertett valoszinuleg a kormevel. Meggyogyulsz. Kiseronek majd ne lepodj meg egy het folyason kb. De utana elmulik.
4/8 A kérdező kommentje:
Körme abszolút nincs, viszont durva volt, csak nem hittem, hogy simán ez miatt lehet.
2018. jan. 10. 19:14
5/8 RRR válasza:
legközelebb tekerj egyet a farkán,hogy észhez térjen!
..
6/8 anonim válasza:
Az is lehet, hogy összeszedtél valami betegséget. Ha szex után is vérzel, menj el nőgyógyászhoz. Nekem is volt már ilyen, és kiderült hogy hüvelygyulladásom van. Fájt is egyébként?
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem, de most alig birok pisilni.
2018. jan. 10. 19:51
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg megsértette a körmével igen.
És feltételezem azért bírsz alig pisilni mert a vizelet nem a legjobb egy sérülésre,ha keletkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!