Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti meg szoktátok csókolni a partneretket, közvetlen miután leszop titeket vagy ti jól megszopatjátok?
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 20:28
3/20 A kérdező kommentje:
#2 Úgy, hogy nálam is voltak olyanok, akik nem csókoltak meg, mert számukra az szopás után undorító
2018. febr. 20. 20:30
5/20 anonim válasza:
Utána is csókolózunk.. semmi undorító nincs ebben.. Nyalás után is ez a helyzet.
6/20 anonim válasza:
hmm, én megcsókolom ha ő kér csókot, miért ne? nem büdös a pö cs öm..
megsz opatni nem szoktam, nem jön be.
7/20 anonim válasza:
Szerintem gáz ha a partner nem csókol meg, mközben te pont a kedvére tettél, a szexben ilyen jellegű tabuk nem lehetnek.
9/20 anonim válasza:
Miért finnyáztok fiúk.?
Én is csókolom a párom száját közvetlenűl azután hogy kinyalt.
Egy normális ember nem undorodik a Saját testnedveitől.
Ne legyetek már prűdek.
Nevetséges milyen hiszti van ezen.is .
Amikor csókolózól akkor a saját nyáladtól nem undorodsz hosz nem csak a csaj nyála megy a szátokba .
Szopás utáni csókkal mi a problem? Saját előnedvetek meg spermátok.
Legyetek már férfiak.
Akkor nem undorodtok amikor kiveritek és minden geeeecis lesz?
Jajj már
Most jót nevetem rajtatok.
10/20 anonim válasza:
Alap. Át is csurgattatom ilyenkor az ondót a szájából az enyémbe, miután televertem neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!