Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti meg szoktátok csókolni a partneretket, közvetlen miután leszop titeket vagy ti jól megszopatjátok?
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 20:28
11/20 anonim válasza:
Megcsókolom persze! :)
De szop@tni nem szoktam, hagyom, hogy ő cumizzon, ahogy ő neki is jó.
12/20 anonim válasza:
Az en baratom megcsokol miutan leszoptam. O semmi undoritot nem talal benne. Ne hogy mar valaki a sajat pocsetol undorodjon. Vagy ha nem akar megcsokolni oral utan akkor oralt sem kap aztan nem kell kenyeskednie es jajjogni. Ez szerintem tok termeszetes..de mindegy. Vannak retardaltak meg finnyas gepek. De komolyan nem vagom mit kepzelnek magukrol. Szopjal le jol de utana ne csokolj meg! Mivan??
14/20 anonim válasza:
Az én testem ,az Ő teste,mi a baj. Tán nem fürödtél ???
16/20 Esr válasza:
persze, nincs ezzel gondom. Sőt, szex után ki is nyalom a partnert, csak kevés lány vevő erre... :-S
17/20 anonim válasza:
Igen.
Akkor legjobb ha sok a spermám,és akkor tudunk vele "játszani".
18/20 anonim válasza:
Én és átkérem ami a szájában van. Nehogymár mindet ő nyelje le..
20/20 anonim válasza:
19. Szerelemben ,háborúban mindent szabad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!