Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyi ideig szoktak szopni a lányok? Ameddig el nem élveztek vagy csak egy ideig és abbahagyja? Ti szoktátok jelezni a lánynak, hogy mikor elég? Hogyan?
Attól függ, ha csak előjáték, akkor hagyom hogy kicsit szopja, de inkább olyankor én nyalok.
Egyébként pedig amint lenyelte, akkor abba is hagyhatja.
Sajnos nem szokták végig csinálni, pedig szeretném... :(
Nagyon tudom élvezni ha egy jól cumizó lány szájába élvezhetek... :) :)
Változó. A barátnőm szokta előjáték gyanánt is csinálni, akkor csak az a célja alapvetően, hogy felállítsa, és felkészítsen a folytatásra. De előfordul, hogy nincs szex, csak kielégít szájjal, mert mondjuk sietnünk kell valahova, vagy azon a napon megvan neki éppen. Akkor értelemszerűen végigcsinálja orálisan.
Ami a jelzést illeti, új csajnál azért általában szoktam finoman jelezni a csúcshoz közeledve, hogy nemsokára jön a tűzijáték. De a barátnőmnél például nincs rá szükség, mert ő már érzi magától is nagyjából, hogy mikor megyek el. Másrészt meg amúgy is a szájába szoktam élvezni ilyenkor, szóval ha kicsit váratlanul éri, akkor sincs gondja vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!