Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Tetszene ez nektek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tetszene ez nektek, vagy inkább fura lenne?

Figyelt kérdés

Szóval a szituáció valami olyasmi lenne, hogy a lány az ágyra lök titeket, rátok mászik, öletekbe ül, majd a csipőjével finoman mozogni kezdene. Közben csókok, majd elkezdene lefelé haladni: nyakcsókok, pici harapás a fülbe, levenné a pólót rólatok, és csókokkal haladna lefelé, és itt jön a kérdéses rész. Tetszene, ha a mellbimbótokat is elkezdené izgatni ujjal vagy nyelvvel? Vagy ez számotokra nem olyan nagy kunszt mint mondjuk nekünk, lányoknak?

Az igazság, hogy hétvégén valószínűleg azzal férfival lehetek akire már nagyon régóta vágyok, és szeretném a legjobbat nyújtani neki.

Szóval mindenféle izgatási tanácsot elfogadok.

(szexi csipke fehérnemű már megvan) :D

2018. máj. 22. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem rendszeresen csinálják és eszméletlen jó! Olyanokat élvezek tőle, hogy nacsak...
2018. máj. 22. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, nagyon érzékeny a bimbóm.
2018. máj. 22. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten utálom...

Jobban jársz ha megkérdezed a pasit, mert, ahogy a mondás tartja: ahány srác, annyi szokás

2018. máj. 22. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Páromnak nagyon érzékeny a bimbója, és nem szereti, ha piszkálom. Egy pasinak más erogénzónái vannak.
2018. máj. 22. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez tényleg mindenkinél eltérő, párom például nagyon szereti, de mint ahogy fentebb is írták egy páran, sokan nem.
2018. máj. 22. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én férjem sem szereti. De volt olyan pasim, aki imádta, sőt, neki a köldöke volt olyan erogén, hogy kb attól majdnem elélvezett ha a köldökét nyalogattam.

Szóval próbáld ki, menet közben kérdezz rá hogy jól esik-e neki, aztán a válasz/reakciók alapján menj tovább.

2018. máj. 23. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én imádnám :)
2018. máj. 24. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!