Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak/Fiuk! Nektek tetszene egy ilyen csaj vagy sem?
Tudom szamit az arc is meg minden, de en most nem arra fokuszalva teszem fdl a kerdesem. Meg a zsir es izom aranya is szamit de azert mondjatok el ha el tudjatok kepzelni, hogy nektek csak a leirt szamok alapjan tetszene egy ilyen lany/no?
172 centi magas, 65 kilo, 68 centi derek-, es 101 cm csipoboseggel. A mellei inkabb kicsik es kezbe valok mint nagyobbak. Szerintetek?
kis mellel nincs baj szerintem, ha esetleg erre akartál célozni a "kézbe való mellel", sokan még előnynek is tekintik :)
68 101, gondolom nagyobb a feneked, ez simán lehet vonzó, persze fontos, te hogyan állsz ehhez a dologhoz, meg mint említetted zsír-izom arány, ettől még lehet nagyon is izgató...
172cm 65 kilóval simán lehet vékony is, vagy inkább sportos...nekem mondjuk a teltebb alak jön be...
szóval ennyi infóból nem tudok pontos véleményt mondani, meg ugye nem csak ennyi számít! :)
de szerintem az a lényeg, hogy a kiszemelted mit preferál :) meg ezek külsőségek...ezenfelül még rengeteg dolog számít, viszont nagyon fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, mert lehetsz 10/10-es a férfiak szemében, ha közben meg besavanyodott, "nem kellek senkinek" mentalitásod van :S
a mosolygós lányok a legszebbek :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!