Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! 20 centis vagy nagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 20 centis vagy nagyobb farkú pasival is bevállaljátok az anált?

Figyelt kérdés
2018. máj. 22. 07:05
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Próbáld ki magadon, rögtön tudni fogod.
2018. máj. 22. 07:16
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
A vsatagsága számít nem a hossz.
2018. máj. 22. 07:38
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Persze
2018. máj. 22. 07:48
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Anális szexnél nekem a vastagság a lényeg nem a hossz. Ha túl vastag az a baj.
2018. máj. 22. 07:49
 5/8 anonim ***** válasza:
A vastagságon múlik nekem is.
2018. máj. 22. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Valóban a vastagság számít inkább. Persze abban igazad van, hogy ha egyszer 20 cm hosszú, az több mint valószínű, hogy az átlagnál vastagabb is jóval. Ettől függetlenül én nem érezném fairnek egyáltalán, hogy pusztán a mérete miatt utasítom el.
2018. máj. 22. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Valóban fontosabb a vastagsága mint a hossza, de a legfontosabb maga az ember. Hogy én mit érzek vele kapcsolatban, mennyire izgat fel, ő mennyire figyelmes, ilyenek.

Volt már részem irgalmatlanul jó análban vastag farkú pasival, és fájdalmasban is, sokkal vékonyabb/rövidebb méretűvel.

2018. máj. 22. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem. A rendes szexet sem. Utálom ha nagy. ( no privát! )
2018. máj. 22. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!