Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy örömlány szolgáltatása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy örömlány szolgáltatása után el lehet valahogy lógni fizetés nélkül?

Figyelt kérdés
Mindig ott van a futtatója mellette? Előre vagy utána kell fizetni? Nyilván rendőrséghez NEM mehet mert illegális tevékenységről van szó
2018. máj. 20. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elore kell fizetni mindig, eselyed sincs.
2018. máj. 20. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:

én egyszer voltam, csak hogy kipróbáljam milyen prostival. mintha egy sima ismeröshöz mentem volna. Ráadásul akkor kérte a pénzt miután végeztünk.

Ettől függetlenül ha valóban nem fake kérdés és megpróbálnád, remélem kitépi a gigádat a vasalóval.

2018. máj. 20. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Általában előre kell fizetni,de előfordul,igaz ritka esetben,hogy csak utána kéri a pénzt. Abban viszont biztos lehetsz,hogy fizetés nélkül nem igen fogsz tudni tározni ép bőrrel. Ne is próbálkozz ilyesmivel,meg egyébként is elég nagy tahóság ez. Egy prosti nyújt egy szolgáltatást,ami egy bizonyos összegbe kerül, ha igénybe veszi valaki ezt a szolgáltatást,akkor illik fizetni. Ha nem tellik rá,akkor marad a hokizás,ez van. Ez kb. olyan,mintha te a munkád után,már ha dolgozol ugye, nem kapnál fizetést.
2018. máj. 20. 15:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Az nem lenne szép.Azért csinálja mert pénzre van szüksége. Amúgy meg nem tudnál mert előbb fizetsz és utána kapod a szolgáltatást.
2018. máj. 20. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!