Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kért pénzt akkor is az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kért pénzt akkor is az örömlány, amikor élvezte a szexet, tehát neki is jó volt?

Figyelt kérdés
Voltam tegnap egy fizetős lánynál és nagyot élvezett, ezt éreztem és hallottam rajta, de mondta is. Emiatt mondtam neki hogy ha ilyen jó volt, akkor nem fizetnék, mert kölcsönösen élveztük és ez így igazságos. Erre kikelt magából én meg gyorsan elfutottam, mielőtt nagyobb baj lett volna....
2018. máj. 18. 18:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert igénybe vettél egy szolgáltatást.

Tökmindegy hogy élvezte-e vagy sem.

Ha a taxis elvisz X helyre, de ott neki is dolga van, akkor nem kell kifizetni a számlát?

Szarrágó...

2018. máj. 18. 18:32
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Az nem jutott eszedbe, hogy egyáltalán nem is élvezte, csak rájátszott, hogy elhitesse veled, milyen jó vagy szexben, és visszajáró vendég legyél.

A másik meg: az örömlány FIZETŐS. Ő ebből él. Csodálkozok, hogy ilyen buta embert, mint amilyen te vagy fogadott egyáltalán.

2018. máj. 18. 18:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ha elfutottál volna már rég bajban lennél, itt bukott le a történeted :)
2018. máj. 18. 18:33
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Más munkájáért csak akkor szoktál fizetni, ha utálja csinálni?

Amúgy meg az sem biztos, hogy akkorát élvezett, lehet, hogy csak megjátszotta a kedvedért, mert ez a férfiak számára izgatóbb így, és utána a te egódat akarta növelni azzal, hogy még mondta is.

2018. máj. 18. 18:33
 5/22 A kérdező kommentje:

Ha átvert, akkor pláne nem érdemelte meg a pénzt.

Miért lettem volna bajba?

2018. máj. 18. 18:34
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfutottál, akkor párázhatsz, mert a stricije és annak bandája be fogja húzni tőled a pénzt, ha megtalálnak.

Hacsak... nem Andersennek képzeled magad, ezzel a mesével. :-)))

2018. máj. 18. 18:37
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is a főnököm előtt mindig letagadom, hogy szeretem a munkámat, a végén még nem ad fizetést...
2018. máj. 18. 18:37
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért? Látszik, hogy nem voltál te ott annál a lánynál... ez egy hálózat és ha nem fizetsz és elfutsz, akkor abból csak bajod lesz, azt hiszed a lányok csak úgy vannak a levegőben és nem tartoznak valaki felügyelete alá? Az egy dolog, ha nincs a lakásban.
2018. máj. 18. 18:38
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel vert át te idióta?

Ő abból él, hogy az ilyen szánalmas szarok, mint te, akik képtelenek csajozni, tudjanak kefélni.

A boltban is rádmosolyog az eladó, pedig szinte biztos, hogy tele van a cipője az összes vevővel. Akkor neki se fizetsz, mert nem őszinte a mosolya?

Komolyan nem értem, hogy hogy vagy még életben.

2018. máj. 18. 18:39
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért jár k*rvához az, aki - saját állítása szerint - ekkora élvezetet tud nyújtani a nőknek? (Jó, hogy az előre megbeszélt összeget végül nem te kérted el tőle...) :D
2018. máj. 18. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!