Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy örömlányba vagyok szerelmes?
Már több mint 3 éve nincsen csajom. Hát elmentem egy örömlányhoz. Mindent pontosan úgy csinált ahogy én szeretem. Még soha nem voltam ennyire boldog.
De az Ő részéről ez csak egy szerep...Jaajjj már...
Gondolom azt javasoljátok hogy felejtsem el, vagy hogy keressek normális nőt. Jó ötlet, de hol találok ilyen csajt. És miért tudnak a nők ennyire jól színt-játszani?
"Mit tegyek, ha egy örömlányba vagyok szerelmes?"
Azt mint minden normális ember. Vedd feleségül. Utána már nem lesz örömöd benne... :-))
Dehogynem szerelem... mit csodálkozol ezen? A nők a legnagyobb színészek.
Nekem a "kedves" volt barátnőm két hónapig úgy el tudta játszani, hogy szeret, hogy az már Oscart ért volna.. mikor már elmúlt nála minden "kémia" rég. Büdös k...va. Nyakamat csókolgatta szerelmesen.
Én nem voltam tán szerelmes?
Kamu az egész... színjáték ez. Azóta nem veszem komolyan a kapcsolatokat, és főleg egy szavukat sem hiszem el többé. Ha azt mondja hogy szeret, na azon csak mosolygok egyet aztán kész.
Akkor tanultam meg, mit és hogyan kell mondani, amit szeretnének hallani...
Ha ők átvernek, verd át te is őket. Na ez a "szerelem" a valóságban.
Nézd. Kapcsolatban már nem fog mindent úgy csinálni amit Te akarsz
Mert nem fizetsz neki.
Ő a lóvéért csinálta meg azt amit kértél.
23N
Akkor intézd el, hogy te tudjad őt eltartani magas színvonalon, ami az eddigi anyagi életét biztosítja vagy még magasabban tarja.
Nagyon komolyan győződj meg rólla, hogy viszonozza a szerelmedet.
Ők is családra, gyerekre és érzelmi biztonságra vágynak de sok "állat ment már végig rajtuk" úgyhogy józannak kell lenned, mert sokmindent megkaphatsz és sokmindent nem.
Úgy értem, hogy testileg meg tud adni de érzelmi biztonság terén nem tudnak már helytállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!