Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha egy örömlányba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisz_39 kérdése:

Mit tegyek, ha egy örömlányba vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Már több mint 3 éve nincsen csajom. Hát elmentem egy örömlányhoz. Mindent pontosan úgy csinált ahogy én szeretem. Még soha nem voltam ennyire boldog.

De az Ő részéről ez csak egy szerep...Jaajjj már...

Gondolom azt javasoljátok hogy felejtsem el, vagy hogy keressek normális nőt. Jó ötlet, de hol találok ilyen csajt. És miért tudnak a nők ennyire jól színt-játszani?

2017. dec. 24. 23:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Menj el Szabolcsba. Ott tudsz venni fiatalabbat is, olyat, amelyik még nem ment ki Hannowerbe prostinak.
2017. dec. 25. 08:14
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Semmit. Ha nem örömlányhoz kerülsz közel, az is valószínűleg csak színészkedik, úgyhogy tök mindegy.
2017. dec. 25. 08:17
 13/18 anonim ***** válasza:
2017. dec. 25. 09:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Emlékszem, kevesebb mint egy éve volt egy kérdező, aki összeismerkedett egy jó harmincas nővel, beleszeretett, el akarta venni. Minden tökéletesnek tűnt, de a nő időről időre eltűnt egy-egy hétre, végül beismerte, hogy Németországban táncol egy bárban. A pasi azt kérdezte itt, hogy higyjen-e a nőnek: más nem történik, csak tánc. Nem nyugtattuk meg. Hónapok múlva visszaírt, elhagyta a nőt, aki mindg mindent megigért, de nem tudta abbahagyni. A pasinak vérzett a szíve...

Másrészt a legtöbb rosszlánynak van családja, gyereke, és nem ritka, hogy a párját szereti, és viszont. De szerintem ehhez kell egyfajta érzelmi eldurvulás, ami a szakma része.

Szerintem is a legjobb tanács: menj el egy másik prostihoz, meglátod, hasonlóan fog "szeretni".

2017. dec. 25. 10:02
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

Hagyj fel a prostizással a te érdekedben mert csak árt neked. Barátnő feelinget félreértetted csak, semmi más nem történt.

Érzelmet nem szabad belevinni mert ez lesz a vége.

2017. dec. 25. 12:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mind a vicces mind a komoly válaszokat.

Onnan tudom hogy szerelmes vagyok, hogy folyton őreá gondolok, amikor az az érzés jelenik meg bennem hogy nő kellene.:-) Vagyis elég gyakran.

De nem hívogatom, meg nem is megyek hozzá.

Megszívlelve az ötleteiteket. Azt fogom csinálni hogy keresek egy szakembert aki segíteni fog a csajozásban. Vagy egy pszichoterapeutához, vagy Coach-hoz vagy van ez a pszichodráma. Kikezelem magam a probléma forrásából, ami kb.: 2-3 évig eltart. Addig minimalizálom a profi szinész prosti barátnőmmel a találkákat, márcsak pénzügyi okok miatt is.

És mindeközben csajozni fogok, és ha végre megjön az önbizalmam, vagy valami hasonló akkor addig fogok csajozni amég olyan nőcit nem találok, aki mellett, akivel akár hosszabb időre együtt is tudok lenni.

Ezzel az egész eszmefuttatással csak az a gond. Hogy nagyon sok-sok évig eltarthat...

A legrosszabb esetben marad a havi pár alkalmas örömködés és a mérsékelt piálás, a haverok illetve a meditálás.

Ez sem rossz annyira. :-)

2017. dec. 26. 21:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Tetszik a pozitív gondolkodásod!

Nem olyan sok idő.

2017. dec. 27. 02:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik ez a gondolatmenet. Nagyon ritka az ilyesmi mostanában.

Tisztán látod mi a cél, csak valósítsd is meg.

Hajrá, cimbora!

2017. dec. 27. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!