Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kért pénzt akkor is az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kért pénzt akkor is az örömlány, amikor élvezte a szexet, tehát neki is jó volt?

Figyelt kérdés
Voltam tegnap egy fizetős lánynál és nagyot élvezett, ezt éreztem és hallottam rajta, de mondta is. Emiatt mondtam neki hogy ha ilyen jó volt, akkor nem fizetnék, mert kölcsönösen élveztük és ez így igazságos. Erre kikelt magából én meg gyorsan elfutottam, mielőtt nagyobb baj lett volna....
2018. máj. 18. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy az a része hihető, hogy élvezi is a csaj, mert ilyen nekem is volt és még olyan is volt, hogy 1 órát fizettem, de annyira bejöttem a csajnak, hogy majdnem 2 órát voltam nála :) De a többi része ne haragudj, de kamu . Mi az, hogy elfutsz ember? Ahogy írták ez nem így megy. Meg, hogy ha élvezi nem fizetsz... nekem ilyen soha nem fordult meg a fejembe sőt, ha láttam, hogy élvezi a csaj és nem megjátssza, akkor tudtam, hogy jó vagyok és be is jövök a csajnak és rám gerjedt :) Meg elfutsz? :D Te se gondolod komolyan ezt, ha netán igaz, akkor számolj valami látogatásra majd a jövőben, lehet nem fogsz rá számolni, mert hagyják, hogy felejts azt 2 hónap múlva valami sötét helyen jól összevernek.
2018. máj. 18. 18:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
ti ezt beveszitek? ez valami régi vicc kérdéssé alakítva
2018. máj. 18. 18:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Na látom nemcsak nekem gyanús.
2018. máj. 18. 18:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
KAMU... ha így lett volna a csaj verte ki volna belőled a zsét zárt ajtókon keresztül, nem hagyott volna futkosni fel a házban.....
2018. máj. 18. 18:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk szerintem is kamu.

Ilyen nincs, hogy elfutnak. Ezek a prostik nem magukban dolgoznak az esetek többségében, ott van az, aki futtatja valahol a környéken. Biztos fel vannak készülve az ilyenekre.

2018. máj. 18. 19:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szóval igénybe vettél egy szolgáltatást, aztán fizetés nélkül távoztál és ez egyáltalán nem igazságos, hanem k.csög dolog volt részedről!

Szerintem is jobb, ha résen leszel, mert előbb-utóbb megtalál(nak)...!

2018. máj. 18. 19:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltam most a benzinkúton, mondtam a kutasnak hogy én tankolok szóval ingyé van a benzin. Hát nem jött be.
2018. máj. 18. 20:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Mielőtt még olvastam volna a hozzászólásokat rögtön azt mondtam:KAMU
2018. máj. 18. 20:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy előre kérik a pénzt.
2018. máj. 18. 20:42
 20/22 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező, ha a fordrász unott fapofával nyírja a hajad, akkor fizetsz neki, de ha szereti a munkáját és jókedvű, akkor nem?

Te egy szolgáltatást vettél igénybe, aminek ára van.

Am. a legtöbben színészkednek.

2018. máj. 18. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!