Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki volt már prostinál leírná?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már prostinál leírná?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen ha pl. 1órára megyek, tegyük fel elmegyek 5perc alatt, akkor a maradék 55.percben mi van? Mert kicsengettem 15k-t 1órára, akkor abban az 1órába annyiszor du.ok vele ahányszor akarok?

2018. ápr. 1. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
1 órát vagy nála azalatt azt csinálsz amit akarsz, már mint amit enged, amiben megegyeztetek.
2018. ápr. 1. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
ezt előre egyeztetni kell. van ahol elmész és annyi, van ahol korlátlan az aktusok száma a kifizetett időn belül.
2018. ápr. 1. 21:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Szóval előtte telefonon mindent le kell vele beszélni, hogy korlátlan aktus abban az 1órában stb. ?
2018. ápr. 1. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy élvezésig hajlandó csak, inkább állapodj meg vele percdíjban. Mégiscsak jobb összesen 200 Ft-ot fizetned mint 12000-ret az óráért ;)
2018. ápr. 1. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
2. Valasz a jo. :)
2018. ápr. 1. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Engem az érdekelne hogy miért szeretnél prostihoz menni? A jóképű pasasoknak ingyen jut annyi lány amenyit csak akarnak.
2018. ápr. 1. 23:30
 7/8 A kérdező kommentje:

#6.

Azért mert nem Magyarországon élek, és kapcsolatra jelenleg nincs lehetőség, mivel külföldön dolgozom így mindenki távolodik.

2018. ápr. 1. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os miből gondolod hogy jóképű?Lehet hogy nem az vagy egyszerűen önbizalomhiányos.

Egyébként nem számít mikor mész el a prostik csak örülnek ha gyors vagy van aki negyed órát is vállal de felet szinte mindegyik.Én jól el szoktam aktus után beszélgetni velük eseteleg van olyan aki felajánlja hogy megmasszíroz.

2018. ápr. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!