Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja minden pasi a popsi szexet?!
Fiúk, férfiak....Csak tudni szeretném miért kell mindenkinek a popsi szex???!!!
Talán mert szűk?
V mert a lányok x % a csinálja csak?
És ha nemet mondunk mi csajok, eldobnak mint egy rongyot, nem elég a punci és az oral?
Én pl ha kapcsokatom van mindenre kapható ami nem faj és nem igénytelen, nő vagyok könyörgöm nem egy útszéli bü...os k...a vagyok de a popsim tabu. :)
Véleményeteket köszönöm!!! 😀
Kiváncsi vagyok hányan vannak kinek elég ez is.....
Köszönöm.
Ennyi béna válasz után jöhetnek a lányok, akik amúgy szeretik az anált. Én a kedvükre teszek szívesen, nem vagyok ilyen kis ratyi, mint a többiek. :D
25f
Szerintem nem kell azokat se leszolni akik szeretik az analt .
En no vagyok es idonkent igenylem .
Es barki barmit mond a pasiknak is egeszen mas elmenyt nyujt mint punciba .
De ez mind izles kerdese .
Ha valakinek nem jon be az egyszeruen ne csinalja es kesz.
Én szeretem. Izgató, mert másmilyen érzés, mint punciba, és tetszik a tudat, hogy valami "nem helyénvalót" csinálunk. Az érzelmi oldal sem utolsó: az anális szex nagyon mély bizalmat feltételez mindkét oldalról.
Ennek ellenére nem erőltetem, ha a másik nem akarja, és természetesen soha nem dobnék senkit emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!