Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja minden pasi a popsi szexet?!
Fiúk, férfiak....Csak tudni szeretném miért kell mindenkinek a popsi szex???!!!
Talán mert szűk?
V mert a lányok x % a csinálja csak?
És ha nemet mondunk mi csajok, eldobnak mint egy rongyot, nem elég a punci és az oral?
Én pl ha kapcsokatom van mindenre kapható ami nem faj és nem igénytelen, nő vagyok könyörgöm nem egy útszéli bü...os k...a vagyok de a popsim tabu. :)
Véleményeteket köszönöm!!! 😀
Kiváncsi vagyok hányan vannak kinek elég ez is.....
Köszönöm.
Nem kell aggódni, senkit sem pontozók le, vannak és lesznek ellen vélemények mindenben, nem csak ebben.
Azért mert v ki így érzi, ez van. Én nem engedem meg senkinek sem és ha akar menjen máshoz.
V ki szereti....:)
V ki nem szereti...:(
Én srác vagyok de lehet kipróbálnám de eddig még egy csajszi sem engedte! :D volt akit rálehetett volna beszélni szal előbb utobb kipróbálom! :) :D
Igazából nálam már nagyon kell imádni/szeretni a csajt hozzá! :D Akárkinél nem próbálnám ki :D Néha vonz csak max 60%ban az a csúcs a maradék %-ban kicsit azért undi! :D
26/F
#12-es vagyok
Szóval nálam akár ez egy mérce is lehet, hogy mennyire szeretem és találom szexinek a csajt! :D de mivel még nem próbáltam így nem tudom h leszek utána :D
2-# es a te szavaiddal elve ha ezt a segget látnád nem hiszem hogy szét szeretnéd kaszabolni....
És ez tényleg popsi nem peddig segg , ahogyan te is mondod.
Sokat teszek érte hogy erős , gömbölyű , feszes legyen a testem és meg más is. Nem láttad hogy milyen... szerintem meg ilyet nem is lattal.
Bocsi.
Divat ide vagy oda! Valószínűleg bennem van a hiba ha nem kívánom!
Bármennyire is tetszik és szeretem simogatni, puszilgatni egy szép gömbölyű női popsit, valahogy még nem gondoltam arra, hogy beledugjam a farkam!
Én kérek elnézést a többiektől!
En 41 eves vagyok.
Egyetlen ferfinek engedtem meg, 20 eve. Hosszú orvosi kezelés lett a vége.
Azóta sem csinaltam, de nem is kerte senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!