Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarja minden pasi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja minden pasi a popsi szexet?!

Figyelt kérdés

Fiúk, férfiak....Csak tudni szeretném miért kell mindenkinek a popsi szex???!!!

Talán mert szűk?

V mert a lányok x % a csinálja csak?

És ha nemet mondunk mi csajok, eldobnak mint egy rongyot, nem elég a punci és az oral?

Én pl ha kapcsokatom van mindenre kapható ami nem faj és nem igénytelen, nő vagyok könyörgöm nem egy útszéli bü...os k...a vagyok de a popsim tabu. :)

Véleményeteket köszönöm!!! 😀

Kiváncsi vagyok hányan vannak kinek elég ez is.....

Köszönöm.

2018. máj. 19. 17:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem kell aggódni, senkit sem pontozók le, vannak és lesznek ellen vélemények mindenben, nem csak ebben.

Azért mert v ki így érzi, ez van. Én nem engedem meg senkinek sem és ha akar menjen máshoz.

V ki szereti....:)

V ki nem szereti...:(

2018. máj. 19. 19:07
 12/26 anonim ***** válasza:
61%

Én srác vagyok de lehet kipróbálnám de eddig még egy csajszi sem engedte! :D volt akit rálehetett volna beszélni szal előbb utobb kipróbálom! :) :D

Igazából nálam már nagyon kell imádni/szeretni a csajt hozzá! :D Akárkinél nem próbálnám ki :D Néha vonz csak max 60%ban az a csúcs a maradék %-ban kicsit azért undi! :D

26/F

2018. máj. 19. 19:13
 13/26 anonim ***** válasza:
61%

#12-es vagyok

Szóval nálam akár ez egy mérce is lehet, hogy mennyire szeretem és találom szexinek a csajt! :D de mivel még nem próbáltam így nem tudom h leszek utána :D

2018. máj. 19. 19:16
 14/26 A kérdező kommentje:

2-# es a te szavaiddal elve ha ezt a segget látnád nem hiszem hogy szét szeretnéd kaszabolni....

És ez tényleg popsi nem peddig segg , ahogyan te is mondod.

Sokat teszek érte hogy erős , gömbölyű , feszes legyen a testem és meg más is. Nem láttad hogy milyen... szerintem meg ilyet nem is lattal.

Bocsi.

2018. máj. 19. 19:17
 15/26 anonim ***** válasza:
82%

Divat ide vagy oda! Valószínűleg bennem van a hiba ha nem kívánom!

Bármennyire is tetszik és szeretem simogatni, puszilgatni egy szép gömbölyű női popsit, valahogy még nem gondoltam arra, hogy beledugjam a farkam!

Én kérek elnézést a többiektől!

2018. máj. 19. 19:31
 16/26 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert mindenki odáig van magától, hogy nem, soha, nem soha! Az én válaszomat miért pontoztátok le? Más vélemény = automatikusan negatív?
2018. máj. 19. 20:16
 17/26 anonim ***** válasza:
Eddig a csajok kezdeményezték , igaz nyaláskor egyik kézzel dudázom őket másik kéz feszíti a vaginát és közben besimizek az ánuszba . 2.-3 alkalomkor már kérik hogy ujjazzam meg vagy jól krémes cerkát tegyem be . Nagyot sokat és gyorsan élveznek tőle , vaginásban is de az más mint ez . A fenékbe mindig lehet élvezni , nem akkor mikor tövig benne van hanem félúton .
2018. máj. 19. 22:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

En 41 eves vagyok.

Egyetlen ferfinek engedtem meg, 20 eve. Hosszú orvosi kezelés lett a vége.

Azóta sem csinaltam, de nem is kerte senki.

2018. máj. 20. 00:09
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja minden pasi, ez nagy tévedés. Engem pl egyáltalán nem érdekel az anál. Csináltam már, mert az egyik párom imádta, így néha a kedvére tettem, de h én ezt magamtól fölhozzam bárkinek is olyan nem lesz, mert taszít a dolog. Ha nagyon szeretem a párom, és igényli, az ő kedvéért megteszem, nálam ennyiben ki is merül a dolog! Jó, tudom, h sokan ezért vannak úgy oda, hát csinálják, ha ez nekik jól esik, viszont úgy látom, h mostanság ez kvázi elvárás sok hapsi részéről, a lányok meg próbálnak ebben partnerek lenni, viszont azért ne jussunk már el arra a szintre, h "minden hapsi ezt akarja", mert ez nagyon nem így van ám, csak ez kezd el gyökeret verni a kis fejecskékben, ami valamelyest eltorzítja a szexualitást...
2018. máj. 20. 04:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Én kihagynám az ilyet

32F

2018. máj. 20. 04:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!