Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdhetnek, ha mar vagyom a szexre de nincs baratom?
Tucatszám hevernek szanaszét a szűz pasik.
Ha ennyire bizsereg a nunád, alakíts ki szexbarátságot.
Szexeltek, és megismeritek az ellenkező nem testét, “kitanuljátok” az összes fortélyt.
Sosem értettem ezt az "azzal nem akit nem szeretek" dolgot. Az a csaj akinek a gondolkodását nem fertőzték még meg ezek a hülye mesék sokkal nyitottabbak a vágyaik kiélésére fiatalon is.
Én nagyon szívesen szeretkeznék a kívánós csajokkal. A szeretkezés és a szex lelki kapcsolódás is és semmiképp sem olyan mintha idegenek lennénk. Az első pillantástól megmondja az emberismeretem hogy kb mire számítsak és hogy a másik hogy viszonyul hozzám. onnantól épül a kapcsolat ami nem biztos hogy szerelem de mélyen bizalmi és bensőséges.
Persze akinek fogalma sincs az érett felnőtt gondolkodásról és csak a rémmesékből és a homokozókból vett életbölcsességekből építi az élettapasztalatait a témában annak marad az előítélet és a tapasztalatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!