Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mihez kezdhetnek, ha mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdhetnek, ha mar vagyom a szexre de nincs baratom?

Figyelt kérdés
18 vagyok es egyre jobban erzem, hogy kivanom a fiukat . De soha nem feküdnék le egy olyan emberrel akit nem szeretek. Semmikepp nem akarok egy ejszakas kalandot, de ugy erzem az onkielegites mar nem eleg.

2018. máj. 19. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szerelemnek semmi köze a szexhez.
2018. máj. 19. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Tucatszám hevernek szanaszét a szűz pasik.

Ha ennyire bizsereg a nunád, alakíts ki szexbarátságot.

Szexeltek, és megismeritek az ellenkező nem testét, “kitanuljátok” az összes fortélyt.

2018. máj. 19. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Sosem értettem ezt az "azzal nem akit nem szeretek" dolgot. Az a csaj akinek a gondolkodását nem fertőzték még meg ezek a hülye mesék sokkal nyitottabbak a vágyaik kiélésére fiatalon is.

Én nagyon szívesen szeretkeznék a kívánós csajokkal. A szeretkezés és a szex lelki kapcsolódás is és semmiképp sem olyan mintha idegenek lennénk. Az első pillantástól megmondja az emberismeretem hogy kb mire számítsak és hogy a másik hogy viszonyul hozzám. onnantól épül a kapcsolat ami nem biztos hogy szerelem de mélyen bizalmi és bensőséges.

Persze akinek fogalma sincs az érett felnőtt gondolkodásról és csak a rémmesékből és a homokozókból vett életbölcsességekből építi az élettapasztalatait a témában annak marad az előítélet és a tapasztalatlanság.

2018. máj. 19. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Kan kutya
2018. máj. 19. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!