Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincsen orgazmusom, a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsen orgazmusom, a barátom pedig nem elégít ki kézzel, vagy szájjal miután elmegy. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Kicsit unom már,hogy mindig nekem kell magamon segíteni.. Azt mondja azért nem csinálja,mert nem fogja a saját előváladékát kinyalogatni belőlem.
2018. máj. 14. 13:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Még a saját gecjét nem nyalja ki, azt megértem. De az előváladékát? Nem mindegy? Úgy keveredik a lucskoddal.

Finnyás egy ürge...

2018. máj. 14. 13:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat ,egy kapcsolat nem mukodhet igy ,az orgazmus kolcsonos,es ha nem kepes a pocsevel kielegiteni letezik ujj,szajj, jatekok..szerintem nem akar.mivel egy onzo .
2018. máj. 14. 13:46
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nyaljon ki előtte. És kézzel mi a gondja? Ne már. Ilyen van? Szerintem nem érdekled. F.
2018. máj. 14. 13:47
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Írj kielégitelek
2018. máj. 14. 13:49
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

És az nem jutott eszetekbe ti nagyon okosak,hogy elötte téged elégít ki? Akkor nem lesz ott se sperma se az ő elővaladéka... Agysebészek.

Egyébként ha ennyire nem érdekli az örömöd,akkor így jártál. Te választottál tahót.

2018. máj. 14. 13:55
 6/17 A kérdező kommentje:

Nyilván,hogy eszünkbe jutott,kedves utolsó,volt már olyan,hogy előtte kielégített,de kb 1 hónapban egyszer..

Ha szóvá teszem,akkor az megy,hogy én se elégítem ki szájjal,de ha ő nem képes rá,akkor én miért tegyem?

2018. máj. 14. 13:58
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Keresnék egy olyan párt, aki odafigyel rám...az exem volt igyen, nem volt hajlandó megcsólolni, miután szájjal csináltam neki. Nem tartott sokáig a kapcsolat, nem csak emiatt, de a sok hasonló kettős elvarasa miatt is.
2018. máj. 14. 14:05
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Szóval marad az a megállapítás,hogy egy tahóval vagy együtt. Hogy mit csinalj? Vagy maradj vele és szenvedj,vagy keress normálisabbat. Vagy a mai divatos trendek szerint tarts egy második/harmadik/századik partnert is.
2018. máj. 14. 14:12
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
bocs, de ha tapló a barátod, azon mi nem tudunk változtatni. Csak azért nem okoz neked örömöt, mert nem kap viszonzást... igazi férj jelölt
2018. máj. 14. 14:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok 69ben egyszerre kényeztetni egymást?
2018. máj. 14. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!