Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mihez kezdhetnek, ha mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdhetnek, ha mar vagyom a szexre de nincs baratom?

Figyelt kérdés
18 vagyok es egyre jobban erzem, hogy kivanom a fiukat . De soha nem feküdnék le egy olyan emberrel akit nem szeretek. Semmikepp nem akarok egy ejszakas kalandot, de ugy erzem az onkielegites mar nem eleg.

2018. máj. 19. 14:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Akkor egyértelmű,hogy kell egy barát akibe beleszerelmesedsz.Addig meg marad a két kezed.
2018. máj. 19. 14:12
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Ezekkel a tényezőkkel ez egy megoldhatatlan egyenlet.

Vagy varsz a szerelemre de akkor egy ideig még nem lesz szex.

Vagy jársz egy olyannal akit nem szeretsz es vele szexelsz.

Vagy marad az egyejszaka valakivel akit szeretsz (de nem feltétlen viszonozza ezt az érzést)

Vagy marad az onkielegites.

Logikailag nem látok több variációt.

Valamelyik követelményből engedned kell, különben marad az ami van.

2018. máj. 19. 14:12
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb ismerkedjél ! Majd kialakul idővel...
2018. máj. 19. 14:21
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Ostobaság , a szexhez az érzelmeknek nincs köze . Te ragadsz le majd annál aki normálisabb a többitől és pánikolni fogsz ha nincs senkid de csak kapcsolat fog érdekelni . Előbb gyakorold a szexet mintsem műromantikázol és görcsölsz várva az igazit , az élet így elmegy melletted .
2018. máj. 19. 14:22
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel!

19L

2018. máj. 19. 15:14
 6/14 anonim válasza:
Kipróbálhatnád azt, hogy valakivel üzenetben vagy telefonon izgató dolgokat mondtok egymásnak. Volt barátnőmmel mindig így masztiztunk és imádtuk. Felizgultunk egymás hangjára telefonálás közben, meg a tudatra, hogy mindketten azt csináljuk. Vagy amit írtunk egymásnak (mikor hogy) és sokkal jobban élveztük. Ezt nem muszáj olyan emberrel csinálni... Ha nincs barátod lehet idegennel is. Én inkább csak írásban mennék bele ilyenbe idegennel.
2018. máj. 19. 15:17
 7/14 anonim ***** válasza:
#6 írjál nekem, én segítek szívesen ezen a problémádon is! ;)
2018. máj. 19. 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok csak fiúként, plusz mivel szűz vagyok én is szűz lánnyal akarnék szexelni, az olyan romantikus volna hogy elsők lennénk egymásnak, de erre kicsi az esély sajnos. :D
2018. máj. 19. 15:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez így szokott lenni!:)

En szuz vagyok egyébként

2018. máj. 19. 15:35
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Első lépésként kiírsz egy ilyen kérdést a DYIK-on. Ez megvolt.

Második lépésként: fogadod a privát és nyilt ajánlatok tömegét, amit lúzer, tehetetlen kiéhezett kanok irnak.

Harmadik lépcsőben kiválasztasz egyet random és szerelmes leszel bele. It minden fiúcska és pasi szűz és szerelmes lesz ilyenkor egy csapásra.

A többi magától jön.

2018. máj. 19. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!