Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok, házasok, barátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet állt elő, hogy párommal nincs barátunk. Most azonban van egy pát aki szívesen barátkozna, de ha ugy alakul szívesen szexelnének párcsere nélkül, közösen.
Nejem nagyon prűd, én viszont nem bánnám. Mi a véleményetek?
Egy kapcsolat két emberről szól. Neked más igényeid vannak. Ha a barátnődnek ez nem okoz problémát, szerencsed van. Ha viszont igen, akkor tiszteletben kell tartanod. Vagy veget vetsz ilyen kis butaság miatt egy (talán) tök jó kapcsolatnak, vagy lemondasz erről az igenyedről. De hülyeség egy jó dolgot egy "akkoriban jó ötletnek tűnt" dologra cserélni. Szerintem bánnád.
2018. máj. 19. 13:41
2/9 anonim válasza:
Ez minden csak nem kapcsolat...
2018. máj. 19. 13:53
3/9 anonim válasza:
A szeretkezés intimitás, csak két emberre tartozik.
Mitől lenne valaki prüd? Mert nincsenek beteges igényei?
Szerintem ti nagyon nem illetek össze. Ha ilyen korban ennyire magas a szexuális ingerküszöböd akkor mi lesz később? (ez is a sok prornónak köszönhető)
Szerintem keress olyan nőt aki benne van minden beteges dolgoban, azzal jól ellesztek.
2018. máj. 19. 13:58
4/9 A kérdező kommentje:
Imádom amikor emberek, akik a dolgok max 5 százalékát tudják kitöltik a maradék 95 százalékot és kompletten megitélnek valamit, majd kritizálnak... taps kedves 2. 3. 😁
Első! Köszi a véleményt, ment a zöld!
2018. máj. 19. 14:03
5/9 anonim válasza:
Vélemény kértél. Csak akkor tetszik ha a tiéddel megegyező?
2018. máj. 19. 14:08
6/9 A kérdező kommentje:
Az elsőé sem megegyező, mégis tetszik 😉
De én konkrétan azt kértem hogy a 20-26 éves nők/lányok írják le mit szólnának ha párjuj ezzel állna eléjük?
2018. máj. 19. 14:14
7/9 anonim válasza:
Barmi lehetséges. A barátnőm elég...nem is tudom mit mondjak tudatlan volt. egész addig amíg meg nem ismert engem. Mar a legelején megnyíltam neki és o is kicsidenkent így semmi tabu téma nem volt köztünk. En pl kandualista vagyok (nem részletezem h mi az) Ezt eleinte furcsának gondolta de megtetszett neki és azóta is ilyen kapcsolatban élünk. Szerintem az a fontos, hogy egymásnak nyíltan el tudjatok mondani barmit. Ha mar félned kell a párod reakciójától az nem tökéletes kapcsolat és mindig lesz valaki aki elégedetlen valamivel csupán mert nem beszelhetett róla és így az esélyét sem láthatta, hogy barmi megtörténjen
2018. máj. 19. 18:08
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó... azért elmagyarázhatnád, mert gugli nem segített 😐
De jókat írtál!
De akármennyire is igazad van az a szitu hogy baromira szeretem párom, megbízom benne, de nem merem neki bevallani extrémebb igényeimet.
2018. máj. 19. 21:00
9/9 anonim válasza:
tudom a gugli nem segít, mert Magyarországon szinte teljesen ismeretlen ez a jelenség. De amúgy világ színvonalban is elég ritka. Az hogy nem mersz beszelni a barátnőddel nyíltan meg is valamiféle gátlást jelent. Ajánlani tudom csak, hogy győzd le eszt a gátlást és vállald fel azt aki vagy. Ha szeret a barátnőd elfogad olyannak amilyen vagy. Hogy enyhítsd a nyomást rajta mondhatod, hogy ez nálad leginkább fantázia szinten van. A lényeg akkor is az, hogy beszelni tudjatok bármiről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!