Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11éve vagyunk házasok. Én biszex vagyok. A kapcsolatunk elején és a házassagunk alatt is volt 1-2alkalommal olyan hogy 3asban. Szerintetek? Bővebben lent
Amikor volt a 3as. Férjem mindig csak velem foglalkozott. Ő mondta hogy csak nézni szeretne engem és a másik nőt. illetve velem szexelt csak. Most felhozta kb 1hete hogy szeretné ha lenne 3as ismét. De már úgy hogy a másik lány és én is egyszerre foglalkozzunk vele. Próbál győzködni hogy a másik csaj itt csak eszköz lenne. Vissza kérdeztem hogy ő benne lenne e abban hogy úgy 3as hogy +1pasi (nem vágyom ilyenre) mondta hogy az kizárt. Az már nem férne bele. Csak olyannal csajjal akit aznap lát először és utoljára.
Akkor tőlem miért várja el hogy végig nézzem azt ahogy mást megdug? Ha neki ez vissza felé nem menne
Mondtam neki hogy nem tudom neki garantálni hogy ezt végig tudom csinálni. Hiszen azért azt végignézni ahogy a férjem egy másik nőt dug, nem hiszem hogy túlzottan könnyű lenne...
Főleg hogy ugye ő az újdonság. Félek hogy ez rányomná a béjegét a kapcsolatunkra. Amitől pedig a legjobban félek hogy mi van akkor ha vele sokkal jobb lesz neki a szex vagy úgymond én háttérbe szorulok közben.... és én leszek a végén a felesleges 3.
Leírom szerintem honnan fúj a szél, az o szemszogébol nézve. Mivel te biszex vagy, neked nő és férfi egyaránt teljes értéku partnernek számít. AZ alatt a pár hármas sex alatt, ugyebár a férjed nem foglalkozott a novel. SZóval gondolom veled foglalkozott csak, o nyalt téged, vagy te nyaltad ot. Ergo a hármas sexben neked már volt plusz partnered, tobb alkalommal is. Ez idáig a férjednek viszont nem volt, mert mindig "csak" veled foglalkozott, a harmadikkal soha. Most valamitol (nem tudom miért) rájott talán az irigys=g, féltékenység, vagy csak tisztán a vágy, hogy o is szeretné magának kivenni a részét a harmadikbol.
Az, amivel megprobátad "csapdába csalni", hogy mit szolna ha férfi lenne a harmadik, ott hibázik, hogy neked már volt párszor harmadik társad neki nem, és ez az idegen férfi megint csak a tied lenne.
Ha egy not vettek be harmadiknak, az teljesen más, mint egy férfi. Még pedig azért, mivel te biszex vagy. Ez esetben ha a harmadik egy no, azt a személyt mind a ketten tudjátok élvezni. Viszont ha egy ferfi jonne, akkor vele a hetero ferjed nem játszana, nem nyujtana neki plusz élvezetet, és azt mondhatná, hogy ez az ember is csak neked szolgált.
Nem akarlak ezzel megbántani, de azzal, hogy te bi vagy, nálatok teljesen máshogy mukodik ez a hármas dolog, mint egy hetero párnál, ahol tobb a korlát, ami a vendég kihasználását illeti.
Ami a félelmedet illeti, hogy jobban bejon neki a harmadik, mint te, szerintem felesleges. Ha veled van a férjed már 11 éve, akkor szeret, és veled marad. Még ha tegyuk fel, hogy szukebb a harmadik, vagy jobban is csinálja, egy alkalom még kevés arra, hogy egy szereto férj ott haggyon. Es ne feledd, hogy ez egy hármas, nemmegcsalás, ezt egy sex feldobásánal, plusz kozos élménnyek kell felfogni. Es még mondta is, hogy utána soha nem is látnátok a csajt. Ajánld fel neki, hogy te lebeszéled az egészet a csajjal, neki csak megmutatod a képét, hogy mit szol hozzá. Ha beleegyezik, akkor te beszéld le a részleteket, és így o nem lesz vele semmilyen kontaktban.
Nézd, én teljesen hetero vagyok. Elég zárt a véleményem az azonos nemuségrol. Úgy írtam a válaszom és ved is ugy kerlek, ahogyan esetleg egy hetero férfi gondolkodhat errol a kerdésrol. És ugyan azt a szeretet képzeltem bele a váalszba, ahogyan én szeretem a barátnomet, és ahogyan reagálnék rá.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!