Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a barátaink...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátaink szemében olyan mintha a kapcsolatunk csak a szexről szólna?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban vagyunk,két hete nem láttuk egymást.Elmentünk a barátainkkal hozzá és mi elvonultunk kicsit pár órára egymással foglalkozni,szexelni.Szerintetek mit gondolhatnak?
2016. dec. 23. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
ennyire más rólad alkotott véleményével foglalkozni már nem egészséges.
2016. dec. 23. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt távkapcsolatom, ami azzal járt, hogy volt hogy hetekre nem láttuk egymást. Mikor végre találkoztunk első napra soha de soha nem hívtunk át senkit, mert alig vártuk, hogy körbedughassuk a lakádt, haverozni ráertünk másnap is.

Nem azzal van baj, hogy ők mit gondolnak, mert normális, hogy egy pár kívánja egymást, hanem azzal, hogy illetlenség haverokat meghívni, ha ti aztán elvonultok kettesbe. Hívjátok őket át akkor, ha már csillapodott a helyzet, és velük is tudtok foglalkozni.

2016. dec. 23. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
De amúgy tényleg furi. ők addig beszélgessenek magukkal, mikor a barátodnál vannak. simán lejöt nekik, hogy dug-tok a másik szobában. nem tudom szerintem nyugodtabb lehetett volna ha csak ketten vagytok. nem kell az egész bandát áthívni hozzá...
2016. dec. 23. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon gáz úgy szexelni,hogy közben egy lakásban vagytok a haverokkal.Ahogy #2 is írta,normális,ha ilyenkor csak szexelni akartok,de azt nem ilyen formában kell...
2016. dec. 23. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért kattogsz azon hogy mit gondolnak mások? Nyilván egy egészséges párkapcsolatban legyen az akár Távkapcsolat. Alap a szex.. No probléma 22 L
2016. dec. 23. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
jah. de itt az a gáz válaszoló, hogy ott vannak a többiek a srác lakásán ők meg elmennek dug-ni. minek viszi oda őket? ezt szégyelli amúgy. nem fogják azt gondolni hogy csak erről szól, viszont gondolták gondolom, hogy jó tűrhők vagytok, hogy nem bírtátok már kivárni hogy elmenjenek.
2016. dec. 23. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hany evese vagytok? 15? Hogy meg ekkora dicsekedni valo elmeny az, hogy hasznaljatok a puncit, futyit, hogy a haverokat is at kell hivni hadd halljak?! Es akkor utana azt is vegigvarjak amig ti lezuhanyoztok, rendbe rakjatok magatokat vagy csak utana ugy beultok oda kozejuk...?
2016. dec. 23. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
jaja nekem is ez a gáz amit ír az utolsó
2016. dec. 23. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:

nem vagytok valami okosak, mi? nem lett volna értelmesebb, ha ti ketten találkoztok pár órával korábban, szexeltek, aztán később jönnek a többiek? elég pogátlanság a csávó részélről is, hogy áthív magához vendégeketet, aztán PÁR ÓRÁRA eltűnik. lol

amúgy kit érdekel mit gonolnak? ha elvonulni volt merszetek, akkor ez mit érdekel?

2016. dec. 24. 01:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Kilences. első felét ütöd a másodikkal amit írtál. most akkor vagy jól tették vagy nem. szerintem pofátlanság. belegondolok, ülök a töbiekkel, a házigazda meg a közös haverunk eltűnik pár órára mi meg addig várjunk. Én kellemetlenül érezném magam és hazamennék inkább mert venném a lapot. nem kell ilyennek kitenni társaságot.
2016. dec. 24. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!