Vannak itt olyan párkapcsolatban élők, házasok akiknél szinte teljesen elkoptak a barátok?
Igen, korábban vállaltunk gyereket mint a barátaink, ők még javában buliztak, utazgattak amikor mi már pelenkáztunk...
Egy ideig volt egy netes baráti köröm hasonló korú gyerekekkel, de az meg addig tartott amíg vissza nem mentek dolgozni :(. Páromnak most új munkahelye van, haverkodik a kollégákkal de nem érzem azt hogy barátként gondolna rájuk, nekem még egyet se mutatott be. Talán a gyerekeink osztálytársainak a szüleivel lenne némi esélyünk összebarátkozni, de én túl zárkózott vagyok hozzá :(, a férjem meg sokat dolgozik, nem nagyon jár a suliba.
Pár éves gyerek esetén már bátran lehet menni egy-egy kerti party-ra egy pár órákra a barátokkal. Nem értem, hogy ez miért olyan nehéz egyeseknek. Nem éjszakai bulikról és hőbörgésekről van szó. Nálunk több baráti társaság is van és vagy hozzák a gyerekeket vagy sem, ahogyan éppen megoldják, de a 2-3 havonta való összejárást biztos megoldják.
A nyugdíjas gondolkodású fiatalok vajon ezt látták a saját szüleiken is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!