Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen megcsalásos történetet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen megcsalásos történetet ismersz? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
Nem a fantáziátok érdekel, hanem megtörtént esemény. Hogyan történt, mi lehetett az oka, hogy derült ki, együtt maradtak-e...
2018. máj. 19. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A sajátomat. De nem mondom el, mert nagyon durva. Kidobtam.
2018. máj. 19. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
Berugtam otthon a legjobb haverommal , elhivott 1lanyt aki hozta a baratnojet. Lefekudtem az egyikkel . Es aoha nem derult ki.
2018. máj. 19. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
22%

Gyakorlatilag egész életemben volt szeretőm a feleségem mellett. Az első majd 20 évig tartott, a nő közben megnősült, elvált, újra megnősült, gyereket szült. Azokra a hónapokra megszakadt a kapcsolat, de mindig visszatért. Nagyon jó nő volt, ropogós testű, ellenállhatatlan.

A másodikat gyakorlatilag bosszúnak szántam, otthon elmondtam, de láttam, hogy marhaságot csináltam, és szakítottam vele. A feleségem visszafogadott, de a nő örjöngött, zsarolt. Azóta is tart.

Vége? Még nincs vége, pedig már szabadulnék.

2018. máj. 19. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
28%
Az akkori párommal már nem nagyon voltunk szoros kapcsolatban, alig találkoztunk. Ballagásom napján elmentem egy ismerőshöz, lefeküdtünk. Két napra rá egy másik ismerőssel feküdtem le. Másnap egy koncerten ismerkedtem össze valakivel akivel szintén lefeküdtem. Ezután találkoztam a "párommal", lefeküdtünk majd szakítottam.
2018. máj. 19. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!