Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek mennyire taszító ha a makk nem szép rózsaszín, hanem a vége felé már elég sötét és itt-ott kicsit érdesebb a felülete?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy a makkom kicsit sötétebb. Pontosabban színátmenet van benne, a vége felé sötétedik és a makk pereme körbe már elég pirosas, barnás árnyalatú.

Illetve a makk felszínén vannak nagyon apró pöttyök, amik egy egybefüggő felületet adnak ki.

Egyébként egészséges, az urológus azt mondta minden rendben van.

2018. márc. 26. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy ismert jelenség.

A pénisz szárán is lehetnek hasonlóak, nekem ott van belőlük jó sok (főleg a töve felé).

2018. márc. 26. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
semmi probléma nincs ezzel, akár még izgató is lehet egy ilyen látvány!
2018. márc. 26. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos,biszex csajként,nekem pontosan annyira taszító ez, mint, amikor egy csajnak nem szimmetrikusak a kisajkai/nagyajkai/, esetleg a kisajkak túl is lógnak vagy éppen sötétebb neki ott a bőr, SEMENNYIRE!

Aki nem így gondolkodik,az nem érett a szexhez, szerintem..

2018. márc. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!