Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért csak huszas évei vége felé növeszt szakállt vagy borostát?
Figyelt kérdés
2018. márc. 20. 17:13
1/16 anonim válasza:
én 20 éves vagyok, és szeretnék szakállat növeszteni, próbáltam is, de nem nő normálisan :D egy ideig volt, de gagyinak tartottam.
2/16 anonim válasza:
Mert van akinek csak addigra nő normálisan, aztán van aki csak addigra jön rá hogy a csajok a férfias, sármos pasikat szeretik, aki képes saját erőből feltenni őket a konyhaasztalra ha keményen oda kell verni a lompost. Nem pedig a babaarcú, ananászhajú, köves fülbevalós, csőnacis ratyikat akik hetente 2x járnak kozmetikushoz hogy olyan legyen a kis pofikájuk mint a babapopsi...
3/16 anonim válasza:
Azért,mert addigra lesz normális szőrzet.
Kb olyan 26-27 éves koromig 2 naponta borotválkoztam,mert zavart.
Ma már jobban áll a borosta,így van,hogy 4-5 napig nem borotválkozok.
29/f
4/16 anonim válasza:
Amúgy fiatal fiúknak szerintem elég bénán is áll.
Meg öregíti is.
Van,aki 23 évesen 30-nak néz ki arcszőrzettel.
Minek "hamarabb" megöregedni?
5/16 anonim válasza:
Mert az előtt még csak pelyhes a kis pofikájuk de dugni már van eszük azzal kompenzálják hogy ők bizony férfiak mégha szőrrel nem is tudják.
6/16 anonim válasza:
Ezzel kompenzálják a fejükön lévő, gyérülő hajszerkezetüket.
8/16 Noren1989 válasza:
18évesen is szakàllas voltam...most sokkal jobban àll, egységesebb.
9/16 anonim válasza:
jajj, most erről a huzaVonagábor ugrott be, újabban az is növesztett valamit a képére, de így is tenyérbemászó.
10/16 anonim válasza:
Nekem már 16-17 éves korom óta nő a szakállam, de persze borotválom, de csak akkor amikor már nagyon zavar. Eddig kb 6x 7x vágtam le. 18 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!